El corredor Fernando Gimeno guanya el IV Trofeu Ciutat d’Alzira de ciclisme

0
375

Alzira vibra con el IV Trofeo Ciutat d’Alzira Challenge Comunitat Valenciana Senior y Masters

Els aficionats al ciclisme vibraren ahir als carrers d’Alzira davant el IV Trofeu Ciutat d’Alzira Challenge Comunitat Valenciana que es va adjudicar, de manera brillant, el corredor Fernando Gimeno. Fou el guanyador general de la prova en recòrrer els 90 kilòmetres en

Fernando Gimeno amb el trofeu

un temps de 1 hora 37’27».

Per categories en la senior el guanyador va ser David Gor, en la Master 30 David Cuenca, en la Master 40 Fernando Gimeno, en la Master 50 guanyà José Mezquita, mentre en la Master 60 el triunfador va ser David Burguera. I en la modalitat per equips resultà guanyador el Cliniconfort Bicisprint.

A l’acte assistiren el regidor de Festes, Rafa Fita, el president del Club Ciclista Alzira, Luis Alcázar, l’alcalde de la Barraca d’Aigües Vives, Enrique Gómez així com les falleres majors d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here