Quatre anys després els polítics d’Alzira aconseguixen guanyar els periodistes en la tanda de penalts

0
412

Els periodistes alzirenys és mostraren generosos amb els components de la nova corporació en la tanda de penalts després que el tradicional encontre de Sant Bernat finalitzara amb empat a dos gols.

S’avançaren els del quart poder en els primer minuts de l’encontre amb dos gols de Carles Senso ( diari Levante) i Xavi Cucarella (fill de periodista), però Valladolid (funcionari de policia) retallà les diferències a les acaballes de la primera part. En el segon temps, Dani, altre dels reforços fitxats per la clase política aconseguia l’empat durant la segona part. Però l’heroi del partit va ser el regidor socialista, Faustino Andújar, que recordant els seus temps de guardameta, amargà la vesprada als periodistes. Tant va ser així que els regidors del govern li reconegueren l’excepcional actuació entregant-li, la propia alcaldessa, el trofeu al millor jugador del partit. Per part dels «plumillas» cal destacar també les bones intervencions del seu guardameta, David Sito Chordà (Alzira ràdio) i del seu davanter Víctor Tomás (Levante) tot i fallar un penal. Mentre el reconegut fotògraf, Fran, (Las Provincias) era per un dia, i sense que servixca de precedent, un dels principals objectius de les càmeres per la seua perillositat davant el marc rival.

En la tanda de penalts els mitjans de comunicació evidenciaren tindre el punt de mira o el micròfon desviat i això ho aprofitaren els deixebles de Manolo Bielsa Nebot, el nou regidor d’Esports que es mostrà com un entrenador tan inflexible com el propi Mou o el nou tècnic de l’Athletic.

L’ arbitratge un tant casolanet d’Alfaro Pérez, junt la brega de Carles Aranda, les arrancades per la banda de José Luis Palacios i l’ordre i sobre tot disciplina defensiva que li donà al seu equip, el responsable de la policia Eliseo Candela, foren determinants per a que els polítics locals li donaren la volta a un marcador prou advers.

Abanda del «bon rotllo» entre uns i d’altres que acabà en un sopar, cal lamentar el primer lesionat de la temporada. Així el fitxatge estrela de Bastidas, el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta va patir les consecuències de la deteriorada gespa artificial del campet de futbol-7 existent a les instal.lacions de Venezia. Sembla que es perdrà tota la pretemporada i segurament el pròxim plenari.

Vicent Cucarella, (Las Provincias i Riberaexpress) junt Pascual ( Ribera TV ), van rebre el trofeu de subcampió. Mentre Palacios, que porta els galons tant dins com fora del camp, no sols alçà la copa dels campions sinò que se la va beure tota.

La revenja per al pròxim Sant Bernat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here