Les Bandes del Cercle Catòlic de Torrent i la Societat Musical d’Alzira donen una gran lliçó de música en el XIV Festival de Sant Bernat

14
533
Círculo Católico de Torrent
La Societat Musical d’Alzira en la seua actuació
L’incomparable marc de la plaça del Carbó d’Alzira, davant l’edifici renaixentista de la Casa Consistorial, fou l’escenari el divendres a la nit per a celebra el XIV Festival de Bandes de Música de Sant Bernat que patrocina l’Ajuntament i que organitza la Societat Musical d’Alzira.
Enguany la banda convidada ha sigut la del Cercle Catòlic de Torrent,que dirigida pel alzireny, Vicent Cogollos, va mostrar la seua qualitat interpretativa i sonora davant els més de 500 espectadors que no van voler perdre’s aquesta cita amb la música.
Abans de començar l’actuació les dues bandes van realitzar l’entrada a la plaça amb un pasdoble que va servir d’aperitiu per a l’actuació.
Com és costum, la primera banda a actuar va ser la del Cercle Católic de Torrent, que va començar amb el pasdoble A mi madre, del compositor jumillano i guanyador de quatre Goyas, Roque Baños. Els torrentins van continuar amb una obra brillant i dificultosa, Wait of Ther World, de Melillo, per a acabar amb el Danzón nº 2 d’Arturo Márquez.
El públic va aplaudir aquesta brilante actuació de la qual es mostrava molt orgullós el seu director Vicent Cogollos que tornava al seu Alzira dirigint una gran banda.
A continuació li va tocar el torn a la Societat Musical d’Alzira, dirigida per Ángel Crespo. Més de 120 músics en l’escenari que van impressionar al públic per la seua gran qualitat i pel repertori escollit pel mestre de Picassent.
La Societat Musical va començar la seua actuació amb Les Kermes de las Vistillas, de Martín Domingo, per a continuar amb la pantomima de Las Golondrinas, de Usandizaga. A continuació la banda intepretó una altra obra de gran dificultat i trepidant: Danses de l’Infern, del compositor belga Bart Picqueur, per a acabar amb un original arrenjament del West Side Story de Leonard Bernstein, que va emocionar al públic.
Festival de gran nivell i que va comptar amb la presència del regidor de Cultura de Torrent, Modesto Muñoz, el regidor de Festes d’Alzira, Rafa Fita i els regidors de Compromís, Carles Aranda i Adelaida Pau.
Els dos presidents de les societats musicals van rebre un obsequi, obra de Susana Nadal, per part del regidor de Festes, Rafa Fita.

14 Comentarios

 1. Lamentable la imagen que han dado nuestros concejales. De 21 sólo fueron al festival 3. De pena, penoso, no les gusta la música. Ahora a los músicos ya nos da igual. Nosotros a lo nuestro, a representar a Alzira con música. ¿Dónde estarían?

 2. SOCI DE LA SOCITAT MUSICAL I MUSIC
  Lamentable em sembla a mi que avui hi hagen fotos dels regidors que hi assistiren a l’acte d’ahir, i que de l’acte al claustre de la casa de la cultura no n’hi hagueren, perquè serà? tal vegada siga perquè ahir sols estava el de festes -PP- i dos del BLOC, i a la casa de la cultura també hi estaven els del PSOE i EU. Tire a faltar en aquests articles d’aquest mitja de comunicació la imparcialitat.

 3. Paco, el festival de bandes de Sant Bernat era a les 22,30 hores a la plaça del Carbó, eixa es una realitat i l´altra es que els regidors eren es que eren. Punto pelota.

 4. soci de la societat musical; l’actuació de la banda de la societat musical d’Alzira en el festival Spanish Brass va ser el divendres 1 de juliol a les 22’30 al pati porticat de la casa de la cultura i els regidors van ser els que eren i no en vas traure a cap i també estaves allí. D’altra banda has acabat molt prompte, sembla ser que no t’interessa el meu comentari i ho reforces amb el despectiu «Punto pelota», vol dir que t’has sentit afectat. Acabe jo també en castellà: «el que le pica ajos come»

 5. Paco , no sóc qui penses que sóc, però en defensa d’este diari digital et diré que el dia 1 de juliol el titular que ens interessava a tots (menys a tu) era este “ La Societat Musical d’Alzira pide un auditorio “como toca” en el Spanish Brass” i pots vore en la mateixa noticia que si que es va dir que el dia 1 de juliol van estar regidors de tots els grups de l’oposició «El público le dio una sonara ovación al discurso del presidente delante de concejales del equipo de gobierno y también de todos los grupos de la oposición.» Si bé és cert que al dia següent en el Gran Teatre la majoria d’ells i de l’equip de govern van brillar per la seua absència. En lo de punto pelota, no busques més sentit que «el que hi ha compta».

 6. a la primera pregunta ja tenim la resposta, la majoria de regidors i regidores estaven en el sopar de germandat celebrada desprès del partit entre polítics i periodistes, sent l’Alcaldessa la que entregava els trofeus. Pel que no cal buscar excuses, després del partit entre polítics i periodistes en compte d’acudir al festival de bandes organitzen com contraprogramació un soparot que per descomptat pagaríem tots els ciutadans. Així es fan les coses senyora Elena, ¿qué era una rabinada per la petició del president de la societat el dia 1 de juliol?.

 7. És clar que soci de la societat musical té raó en quant diu que en el concert del dia 15 hi havia fotos i en el concert del dia 1 (malgrat que es va dir la noticia) no hi havia cap, la qual cosa dóna que malpensar. Però el que a mi em crida l’atenció és vore com el Bloc ara està perdent el cul per a anar a tots els llocs i tothom sap que no ha sigut gens habitual vore’l en cap concert de la societat i no val que hem diguen que ara són tres i es reparteixen la feina perquè el que sempre hi està es Aranda. Ara bé, a mi hem consta (perquè ho he vist amb els meus ulls durant bastants anys) que hasta fa poc a qui era habitual vore en tots els concerts era a Consuelo Berenguer i a algun que altre membre del PP.

 8. soparot, podries dir quins polítics estaven en el dit soparot? que jo sapiga tots no estaven, però per la qual cosa tampoc sé quins anaren, ni on estaven els que no anaren.

 9. Soci de la societat musical, no m’importa qui sigues cosa que sembla que a tu si, D’altra banda jo ni ataque ni defense a aquest mitja de comunicació simplement exprese la meua opinió que per a la qual cosa no he demanar-te permís a tu ni a ningu. Tanmateix tu si ataques i dius que a mi no m’interesa la qüestió de l’auditori, i per al teu coneixemet he de dir-te que des d’allà on estic organitzat ho he defensat sempre públicament fins i tot vaig ser u dels que vaig participar en la reunió conjunta que es va fer de tots els partits de l’oposició que per cert foren els únics que hi participaren, per donar una alternativa d’eixida a la construcció d’un auditori a la ciutat d’Alzira i per a més coneixement teu vaig ser un dels que més propostes vaig fer allí i entre tots forem capaços de consensuar-ho. Per altra banda vaig ser u dels que més vaig aplaudir el discurs del president de la societat. I per acabar, com sembla ser que saps molt bé qui sóc i jo me n’alegre d’això, podries assabentar-te en la societat d’allò que desde el meu modest lloc com a soci de base estic fent per la societat. M’alegraria molt de que tu feres el mateix com a soci que sembla ser que ho eres.

 10. Emili, ets a cas tu la censura? estem parlant mal de la societat? que passa amb la llibertat d’expressió? o a cas sols poden parlar de la societat aquells que a tu et semble bé? no passa res si parlem i expressem el que pensem, la foscor es pitjor. Salutacions.

  • A Paco: t’equivoques de punt a punt. Al meu comentari vaig fer un prec, pots atendre’l o no, pel que no estic és per que em soltes perorates sobre la llibertat d’expressió etz. Gràcies

  • A «Un socio»: jo no sóc ningú per cridar a l’ordre a cap persona des d’aci. Faig fer un prec, és pot o no acceptar el prec, parleu tot el que vullgau, però contiunue sense saber que pinta la Societat en l’orige d’esta discussió. Gràcies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here