El corredor marroquí de la Rabosa Fouad Benzeroual guanya la Volta a Peu d’Alzira disputada a una temperatura de 40º

1
1994

Fouad Benzeroual ha tardat 25’ i 41’’ en recòrrer els 8 km de la prova, superant en dos minuts el seu rival més pròxim, Agustin Sierres del CA Cullera, en una carrera durísima pels props de 40º que feia esta vesprada a Alzira.En tercera posició ha entrat en la meta l’atleta del club Mediterráneo, Carlos Beltrán.

El corredor marroquí de La Rabosa en declaracions fetes a Riberaexpress, ha lamentat el “sofocant calor” que els ha acompanyat durant la carrera perquè del contrari “haguera tardat al voltat dels 24 minuts i mig” en fer la cursa.

En fèmines señor, la triunfadora ha sigue la corrdora de club Castilla La Mancha, Lucia Morales, amb un temps de 30’ 40’’, darrere d’ella es classificà l’atleta alzirenya, Mª Angeles Tetuan, amb 31 minuts i 4 segons, mentre la corredora de La Rabosa, Davinia Albiñana na, era tercera amb 31 minuts i 54 segons.

En loclas seniors el primer classificat ha estat José Antonio Marín, mentre en dones la més ràpida de les locals era Irene Palomares.

El regidor d’Esports, Manolo Nebot junt els edils, Faustino Andújar i Carles Aranda han entregat els trofeus als guanyadors.

Per a Nebot “ha sigue una carrera molt bonica per la pujada de 700 metres a l’ermita, tram que marca les diferències entre els corredors”. El responsable municipal de l’àrea esportiva no ha dubtat en cualificar la Volta a Peu d’Alzira com “una de les millors de la provincia, tant pel número de participants como per la coordinació dels organitzadors”.

2.096 corredors dels que 290 eren dones

Un del més satifets pel resultat d’esta XXIV edició era, sens dubte, el president de La Rabosa, Facundo Botija que feia una valoració “molt positiva” a pesar de l’elevada temperatura patida, pel record obtingut en el número de participants –un total de 2.096 amb 290 dones-com pels milers de persones que han seguit la carrera al llarg del recorregut.

Botija ha revelat a este diari digital que per a commemorar l’anys pròxim el 25 aniversari de la prova els dirigents de La Rabosa estan estudiant la possibilitat de “ampliar la carrera a totes les edats i portar algun corredor de renom aa nivell nacional”.

Els participants han consumit milers de litres d’aigüa i centenars de kilos de meló d’Alger per paliar el foro calor reinant hui a la que ha sigut, hui,  la capital valenciana de l’atletisme.

RIBERAEXPRESS

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here