El fotògraf alcudià Manu Alarcón il·lustra una exposició sobre el FIB en els trens de RENFE a Benicàssim

0
655

La col·lecció “Fibers…visión”, de l’alcudià Manu Alarcón, s’inaugurà ahir en l’interior de diversos vagons dels trens de mitja distància que fins el proper 22 de juliol circularan amb origen i destinació a la ciutat castellonenca, on des d’ahir se celebra el Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB).

La mostra consta de 66 imatges a color, impreses en 50×70 i 40×60, situades estratègicament en l’interior dels vagons. En estes fotografies Alarcón ha aconseguit donar la seua particular visió sobre aquest festival i sobre els anomenats “fibers”. Són imatges captades per l’autor en anteriors edicions del festival del qual és un assidu seguidor. De fet, aquesta col·lecció va ser premiada al certamen Alcoi-Imatge 2007 i s’ha exposat a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, entre altres espais.

Manu Alarcón ha estudiat fotografia a l’Escola Superior d’Art i Disseny de València i ha estat guardonat amb diferents premis i beques. Entre les distincions més interessants destaca la III Beca Internacional de fotografia Roberto Villagraz d’EFTI de Madrid. Recentment ha participat en l’exposició “20 anys. 20 Imatges”, organitzada amb motiu del 20é aniversari de la revista “Paisajes desde el tren”, de RENFE, que es va exposar a l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) amb gran repercussió.

L’exposició “Fibers…visión”, organitzada per RENFE, és una experiència molt satisfactòria per al fotògraf de l’Alcúdia, qui ja està a punt per a viure una nova edició del FIB.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here