Villalba reclama un augment d’altures en el Parc Empresarial El Pla per poder atendre les necessitats dels empresaris

3
398

El Parc Empresarial El Pla d’Alzira ja és una realitat sols a falta d’uns «flecos» mentre paral.lelament avancen les obres de construcció de la primera empresa que s’instal.la en el nou polígon d’una superfície pròxima al milió de m2. Es tracta de la firma, Desguace El Alemán, a la que seguixen altres  quatre que han començat a fer els corresponents moviments de terres en les parcel.les adquirides; són un magatzem de cítrics, altra de fabricació de maquinària, una tercera d’escames de PET i una quarta d’emmagazematge.

El president de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), José Villalba ha manifestat a Riberaexpress que els treballs d’urbanització del Parc «estaran acabats a finals de juliol o a primers d’agost, donat que sols resta fer l’accés a la redona del cementeri de Guadassuar i alguns detalls de poca importància».

Un magatzem intel.ligent

L’empresa urbanitzadora del polígon, Alzira Parc Industrial, va solicitar a l’Ajuntament el passat mes d’abril una modificació puntual de les normes urbanístiques del sector industrial El Pla para poder incrementar de 12 metres a 18 metres en les construccions destinades a oficines, usos hosteleres així com activitats recreatives i dotacionals. I fins 30 metres d’alçària «de forma excepcional per a la implantació de noves tecnologies relacionades amb el emmagazematge». Una proposta que va quedar sobre la taula en el darrer plenari.

A este respecte Villalba ha explicat que la modificació puntual respon a que «hi ha solicitada una parcel.la de 20.000 metres2 per a un magatzem intel.ligent i altre terreny per a la construcción d’un hotel».

Estem preocupats perquè no ens arriba el crèdit

Respecte a la situació económica de les empreses d’Alzira i de la comarca, el dirigent empresarial ha assenyalat «estem preocupats perquè no ens arriba el crèdit i la gent continua molt pesimista i ja és coneix que l’economia també depén de l’estat d’ànim». Tot i això, Villalba recorda que «hi han empreses que estan funcionant bè però son una minoria».

Respecte al futur no s’atrví a fer cap vaticin encara que ha fet una recomanació, «cal aprendre a conviure amb la crisi i canviar la mentalitat».

La pitjor notícia per Alzira

Pel que fa a la retirada del Consell del projecte de construcció d’un nou pont sobre el Xúquer a la zona de Tulell d’ Alzira, el president de la AEA no és mossegà la llengua «és una cabronada, perquè és una de les pitjor notícies per al poble d’Alzira».

Villalba insisteix, des que presideix l’organització empresarial, a les respectives administracions de la imperiosa necessitat de contar amb bones comunicacions; «el pont és necessari per al desenvolupament de les indústries locals que requerixen de molta movilitat i agilitat.

A este respecte no dubta en reivindicar el Corredor Mediterrani donat que «beneficiarà a la nostra comarca que és  clarament exportadora».

Tampoc s’oblida de recordar, una vegada més, que la capital de la Ribera deu contar amb una conexió directa amb l’autopista Ap-7. Villalba lamenta que «les comunicacions no han evolucionat amb la mateixa velocitat que les empreses».

Preguntat sobre un possible conveni entre l’Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Alzira per a la creació de nous llocs de treball, Villalba s’ha mostrat caute, «en breu ens reunirem per definir el conveni» tot i mostrar la seua plena implicació en que arribe a bon port esta loable iniciativa.

Riberaexpress

3 Comentarios

 1. ¡uyyy! cuando lean esto los del Compromís como se van a oponer, ¡parece que tengan vertigo a las alturas!
  ¡no quieren alturas en Tulell!
  ¡les molesta el mega-almacén de Vidal en Alberic!
  ¡con lo cerrados que son los del Compromís para estas cosas del avance y el progreso, sería un milagro que no se quejasen!

 2. Sobre el tema de les altures no si estaran d’acord o no, però si he de dir-te, ignorante, que sobre el tema de les infraestructures si que coincidiran.

 3. Compartixc l’opinió de Xatet. No deixa de ser bó l’idea, encara que segur que interessos partidistes també hi hauran.
  I sobre lo de la conexió ap7 extensiva fins Carcaixent i corredor mediterrani ja també

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here