EU-Alzira demana a la resta de forces de l’oposició propostes concretes per fer una oposició conjunta

4
1233
 
 
 

Iván Martínez, regidor d'EU

COMUNICAT:

El passat 8 de juliol, lassemblea local d’EU-Alzira ha instat al convocant a la reunió entre les tres forces de l’oposició en l’Ajuntament d’Alzira el dia 13 de juliol, el PSPV-PSOE, que detalle els punts a seguir i que esbosse unes propostes concretes d’acord per a ser discutits. Des de la formació d’esquerres s’entén que han de formalitzar-se els temes en què es volen realment discutir i portar avant. D’una altra forma, la reunió mancaria de contingut i també d’operativitat, i seria només una declaració de bones intencions o un anunci buit enviat a premsa.

Fins al moment, l’enteniment entre els altres grups municipals ha sigut possible, i per la nostra part sempre s’esgotaran totes les vies. En efecte, al llarg de les últimes setmanes s’han negociat actuacions institucionals concretes: com ara amb la defensa conjunta de mocions o acords per a la representació en les entitats i consells municipals.

Ara bé, el col·lectiu d’EU-Alzira s’ha mostrat disposat públicament, i en diverses ocasions, a acordar posicionaments en comú més enllà d’això entre les diverses formacions amb representació institucional on fóra possible. De fet, en determinades ocasions, quan han mediat propostes concretes a acordar, s’ha arribat a punts en comú entre PSPV-PSOE i el Bloc Nacionalista Valencià: com ara respecte a l’Auditori fa uns mesos o les mesures en contra dels partits polítics de l’oposició duta a terme per l’equip de govern anterior.

Per això, l’assemblea d’EU-Alzira proposa tant al PSPV-PSOE com a la resta de partits que conformen la Coalició Municipal Compromís (BNV, la República i Esquerra Republicana del País Valencià), que han manifestat la voluntat de reunir-se per fer una oposició conjunta o arribar a acords amb finalitats electorals, que detallen les seues ofertes d’enteniment, si realment busquen arribar a enteses serioses de tota l’oposició.

El passat 8 de juliol, lassemblea local d’EU-Alzira ha instat al convocant a la reunió entre les tres forces de l’oposició en l’Ajuntament d’Alzira el dia 13 de juliol, el PSPV-PSOE, que detalle els punts a seguir i que esbosse unes propostes concretes d’acord per a ser discutits. Des de la formació d’esquerres s’entén que han de formalitzar-se els temes en què es volen realment discutir i portar avant. D’una altra forma, la reunió mancaria de contingut i també d’operativitat, i seria només una declaració de bones intencions o un anunci buit enviat a premsa.

Fins al moment, l’enteniment entre els altres grups municipals ha sigut possible, i per la nostra part sempre s’esgotaran totes les vies. En efecte, al llarg de les últimes setmanes s’han negociat actuacions institucionals concretes: com ara amb la defensa conjunta de mocions o acords per a la representació en les entitats i consells municipals.

 

 

4 Comentarios

  1. Si los partidos de izquierda siempre están igual, por otra web andan diciendo que el PSOE se ofreció a hablar con ellos y EU les dijo que no, ahora estos quieren, luego los otros no querran, siempre están igual, ahora se llevan bien, después mal, más tarde bien y cuando llega las elecciones ni les hablo y pongo verde a todos los demás.
    Si algunos tienen la casa sin barrer y otros bien barrida, luego cuando se juntan unos quieren mandar más que otros, porque unos han limpiado más y mejor que el otro en su casa, y así el cuento de nunca acabar.

  2. Ignorante, d’ingnorant tens ben poc, saps molt bé com has de dir les coses per confondre. Per la teua part la dreta no té ixos problemes ja que aneu tots junts sota les sigles de PP, des els més «moderatsª fins la dreta extrema, el que vol dir que no teniu diferències. L’esquerra sempre serà plural sinó no seria esquerra. Més tard o més prompte ens entendrem els que de veritat som d’esquerres i ixe serà el vostre problema.

  3. Fina, podries participar tu a vore si així podria ser. Jo personalment me n’alegraria molt de que així fora, i a més a més m’ensenyaria una lliçó més de les que he aprés en aquesta vida. Si algú sap com, que ho diga, i la resta que s’aparte i done pas, per la meua part no hi hauria cap inconvenient . Convenceu-nos!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here