El Palau de Justícia d’Alzira encara no té data per a la seua construcció que es farà per finançament públic-privat

0
252
Jorge Cabré, conseller de Justícia

El conseller de Justícia, Jorge Cabré, ha anunciat hui dimecres a Alzira que el nou i anhelat Palau de Justícia d’Alzira encara no té una data per a construir-se. «No hem pogut, per diferents raons realitzar aquesta construcció, i no vull donar dates i vull ser realista i no dir coses perquè estem a l’espera que ens aproven el nou sistema de treballar amb la col·laboració pública-privada».
«El que estem fent ara és canviar el sistema de contractació, una de diferent on estem assajant la col·laboració públic-privada». Anem a assajar aquest sistema en el Palau de Justícia d’Alacant que és la primera actuació, i una vegada donat el vistiplau farem el mateix a Alzira i altres poblacions», va dir.
Cabré també va recalcar que el Consell necessita una sèrie de permisos de la Intervenció General de l’Estat i de Brussel·les per a poder dur a terme aquest sistema de finançament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here