La falla Ana Sanchis reunix tot el barri en la festa inaugural del seu 50 aniversari

1
506

La falla Colònia Ana Sanchis va celebrar el passat dissabte la festa inaugural del 50 aniversari d’esta comissió fallera d’Alzira amb nombrosos actes molt d’ells multitudinaris.

La festiva jornada va començar pel matí amb un passacarrer vestits de fallers junt a les Falleres Majors i presidents dels últims 50 anys i amb la presència del primer tinent alcalde, José Luis Palacios. Una xaranga animà el passacarrer que finalitzà en la seua primera etapa a l’esglde Sagrada Família.Una eucaristia que va servir per recordar els fallers difunts. En acabar la missa tornaren a la plaça on Galbis cuinava una suculenta paella.ésia Els jocs infantils animaren la vesprada i després del sopar on es concentraren 350 persones entre fallers i veïns, una discomòbil possà el punt i final, ja de matinada, al primer acte commemoratiu del mig segle acomplit.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here