I Love This Game i Summer Team guanyen el I Torneig Sant Bernat StreetBall

0
362

La Plaça Major d’Alzira es va convertir dissabte passat en una gran pista de bàsquet amb motiu de la celebració del Torneig Streetball 3X3 Sant Bernat 2011, I Trofeu Gruphac, que va organitzar el Nou Bàsquet Alzira. La cita esportiva va reunir un total de 24 equips, 17 en categoria masculina i 7 en categoria femenina, entre ells equips del nostre club i uns altres provinents de localitats veïnes com Alginet, Guadassuar, Algemesí, Benifaió o Tavernes, i fins i tot de poblacions com Almàssera o Alaquàs.

Els partits es van disputar a un temps de 15 minuts en la primera fase, i 18 en la segona, i també acabaven quan un dels dos equips aconseguia arribar als 21 punts. La jornada va començar molt prompte, a les set del matí, amb els últims preparatius. Al voltant de les 8.45 h van començar a arribar els equips i la competició va arrancar a les 9 h. Durant el matí es va disputar la lligueta prèvia i, per la vesprada, va ser el torn de les eliminatòries finals.

Una vegada disputats els vuitens i els quarts de final, el quadre masculí va deparar unes semifinals que van enfrontar, d’una banda, “I love this game” i “The Sub-31 Team”, i de l’altra, “Siroco” i “Falkata”. D’estos quatre equips van arribar a la gran final “I love this game”, conjunt format per jugadors d’Almàssera de les lligues EBA i LEB, i els “Siroco”, arribats des d’Alaquàs i únic equip mixt del quadre masculí.

Finalment, davant del nombrós públic que es va acostar fins a la Plaça Major per a presenciar els partits decisius, els “I love this game” van tornar a demostrar la superioritat que van exhibir durant tot el torneig i es van emportar la victòria per 21-8, i els 200 euros de premi en metàl·lic. Per la seua banda, l’equip finalista, els “Siroco”, es va endur 100 euros.

En la competició femenina, van arribar a les semifinals els conjunts “En un 3 i no res” i “Paladín”, d’una banda, i “Summer Team” i “Moc Moc”, de l’altra. La gran final la van disputar “Summer Team”, equip format per jugadores de l’Alginet, i “En un 3 i no res”, integrat per jugadores de Benifaió i Tavernes, amb victòria de les “Summer Team” per 21-8.

El quadre d’honor del I Trofeu Gruphac es va completar amb els trofeus als millors jugadors locals, que van ser per a Pau Ros, de l’equip dels “A-Ros-Trats”, i per a Inma Sánchez, de “Paladín”. El premi a l’equip més esportiu se’l van repartir els equips “Basketeras” i “Matú”, formats per jugadores infantils del Nou Bàsquet Alzira.

Dins del torneig també va haver espai per a l’activitat “Bàsquet per a la integració”, en què els jugadors del equips de bàsquet de l’associació de discapacitats d’Alzira ADISPAC i membres del nostre club van jugar diversos partidets d’exhibició.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem agrair la col·laboració del comerços i les firmes comercials que ens han ajudat a fer realitat este I Torneig Streetball 3X3 de Sant Bernat, que confiem que es consolide els pròxims anys: Audiovisión Óptica Alzira, Base, Gruphac Arquitectura, el Mosset, la Mafia, Cafetería Guinea, Vodafone, les piscines cobertes municipals i l’Ajuntament d’Alzira, com també als clubs La Rabosa, CA La Ribera i Club Voleibol Alzira per la seua col·laboració en les tasques de logística.

QUADRE D’HONOR:

Categoria masculina:

Campió: I Love This Game

Finalista: Siroco

Categoria femenina:

Campió: Summer Team

Finalista: En un 3 i no res

Millors jugadors locals: Pau Ros (A-Ros-Trats) i Inma Sánchez (Paladín)

Equips més esportius: Basketeras i Matú

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here