Els jugadors del pre benjamin del CE Benifaió reben un homenatge com a campions de lliga

0
252

Recepció a l'Ajuntament.

Cap partit perdut, més de 200 gols marcats i un excel·lent joc en cada cita esportiva avalen una lliga d’èxit que han convertit els jugadors de l’equip pre benjamí del CE Benifaió en campions del Grup D de la Ribera. Un esdeveniment que l’Ajuntament ha volgut reconéixer. L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís acompanyada pel regidor d’esports David Villanueva i els membres de la corporació municipal van rebre divendres passat en el saló de plens a jugadors, familiars i entrenadores. La cita va servir per a homenatjar estos xicotets jugadors però ja grans professionals que durant tota una lliga han treballat i lluitat diumenge darrere diumenge fins a aconseguir la copa d’or.

En l’acte els orgulls pares i familiars s’unien a l’orgull dels entrenadores Tonet i Ernest que no ocultaven la satisfacció del resultat després d’un dur treball. Els jugadors van rebre una medalla com a obsequi de l’ajuntament on es podia llegir «Campions 2011». L’alcaldessa va reconéixer no sols l’excel·lent treball esportiu dels jugadors sinó també «el comportament i el seguiment partit després de partit dels pares, peça fonamental per a animar als fills a practicar esport». Després de rebre les seues medalles els jugadors van eixir al balcó de l’ajuntament on des de la Plaça els aplaudien els familiars i amics igual que els han animat en cada partit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here