Pau Alabajos tanca el cicle “A la lluna del Convent” davant de 200 persones a l’Alcúdia

0
1635
 
 
 

Concert de Pau Alabajos a l'Alcúdia.
El cantautor de Torrent va oferir un concert el passat divendres 8 de juliol a l’antic Convent de l’Alcúdia on va presentar les lletres del seu últim disc, “Una amable, una trista, una petita pàtria”. Uns dos-cents espectadors van gaudir d’esta vetllada musical en què Pau Alabajos presentà els temes del seu tercer disc, una obra que pren el seu títol del primer vers del llibre “Coral romput”, del poeta Vicent Andrés Estellés. Alabajos va tancar d’esta manera el cicle de concerts “A la lluna del Convent”, que van encetar l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina i la Colla La Rosca el passat 30 de juny.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here