Amarilla i Sito els primers en donar el Sí al nou projecte de la UD Alzira

0
399
Amarilla junt Pablo Hernández

El capità de la passada temporada, Roberto Amarilla i el guardameta, Sito són els primers fitxatges que ha fet la UD Alzira de cara a la pròxima temporada en la Tercera Divisió. Tots dos han renovat i estaran el pròxim dimecres a les ordres del nou tècnic Frank Castelló en la primera sessió d’entrenament de la pretemporada.

El ritme de nous fitxatges i de renovacions serà frenètic al llarg d’esta setmana per contar amb el número de jugadors suficients que s’enfronte el proper diumenge a l’Athletic Club de Bilbao en l’estadi Lluis Suñer Picó.

Un encontre en el que s’estrenarà tant el nou president bilbaí, Yosu Urrutia, com el nou míster, l’argentí Marcelo Bielsa un tècnic de gran prestigi del que esperen molt els de Sant Mamés.

Sito
Amarilla junt a Ettien

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here