La Fira del 15-M per intercanviar llibres de text tornarà a setembre

0
213

Llibres de Primària, d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i fins i tot de Batxiller s’han intercanviat  a la Fira d’Intercanvi de Llibres de Text que ha montat este dissabte la comissió d’Educació del moviment 15-M a la plaça La Malva d’Alzira. Una original mostra que tornarà a setembre.

Ana  ens explica el procediment d’esta singular mostra «la gent ens passa una llista de llibres que necessiten per al proper curs i ens porten els textos que tenien a casa i al llarg del dia passaran a veure si hi han dipositats llibres que els puguen servir».

Per altre jove organitzador, Fernando, «ara, abans de les vacances és el moment oportú per fer este intercanvi donat que els estudiants ja tenen la llista de llibres que necessitaran per al proper curs».

Esta fira donarà una segona oportunitat als estudiants en setembre, una data en la que els organitzadors estan convençuts de que «haurem recollit més llibres». Però els textos que sobren no es van a perdre perquè «els farem arribar a una ONG perquè els puga aprofitar» assenyala Fernando en la plaçoleta de La Malva on més d’un curiós ja s’ha presentat a la taula per rebre informació.

Iniciatives com ésta en temps de crisi son molt  d’agrair perquè els estudiants i les seus famílies poden estalviar-se algun que altre euret.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here