El PSPV de Carcaixent critica les «guerres partidistes» sobre les retribucions als regidors

76
861
Carles Albert (PSPV)

COMUNICAT:

Vist les guerres purament partidistes esdevingudes en els últims dies a causa del ball de xifres sobre les retribucions dels regidors a Carcaixent, els socialistes critiquen als diferents grups del consistori per entrar en una guerra de xifres que dóna motiu a un “salsarroseo” innecessari i els insta a treballar per la ciutadania.
Els socialistes van votar en contra de la proposta del Partit Popular, ja que del que es tracta és que cada vegada (i més encara en una situació com l’actual) el sistema polític municipal coste menys diners a les arques públiques.
Carles Albert, portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament afirma que “la política no ha de ser un mitjà de vida per a ningú, sinó una vocació de cooperar per a millorar la vida dels ciutadans”.
Els socialistes entenen que els regidors han de tenir una retribució pel seu treball, però no els sous que contínuament es posen els actuals governants. Per a finalitzar, Albert declara que són aquestes guerres i aquestes actuacions les que fan que la gent cada vegada confie menys en els polítics i fa una crida a treballar des de la coherència i la sensatesa.

76 Comentarios

 1. justamente bosotros los socialistas por que no se lo dices a ZP que nos estan arruinando i ellos no se bajan los sueldos ,que facil es decir las cosas sin sentir lo que se dice

 2. Albert no t’enteres de la película. Primer pegares un bac amb Barachina i ara critiques als que critiquen que l’equip de govern s’ha passat tres pobles en els sous. Definitivament el socialismes està enterrat.

 3. Si la política no té que ser el mig de vida de ningu, ja haguéreu pogut votar a favor de la proposta de reduir els membres de les comisions com van fer el Bloc i UxV. Es nota que vosaltres també aneu a per la pasta!

 4. Per fí una persona coherent, que no entra al drap de les rinyes partidistes,
  La finalitat te que ser treballar pel poble i menos guerres interesades
  perque el BLOC de Carcaixent crec que s´ha pujat als núbols i ja sols fa que críticar per críticar.
  No deïa el mateix quant el BLOC VA PACTAR AMB EL PP.
  Em complau que n´hi haga gent que pense així, perqué així la gent tornarà a creure en la política.

 5. Aço va per a altres —> No se si saps llegir, pero en ningún lloc fica que es critica als que critiquen els sous, sino es crítica la forma en que estàn pegant-se i la mala imatge que estàn donant tant el PP-PSD com el BLOC totes les dies a la premsa diguent mentixes tu, no, mentixc jo, tu més, no jo menys.
  Aquesta actitut per part d´aquestos partits es de guardería.

 6. Hablando de coherencia y sensatez, a ver si os atrevéis a decir que todas las retribuciones propuestas por el gobierno municipal os parecían bien y que vuestro voto iba a ser favorable a las mismas pero desde el PSOE en Valencia os dijeron que «estas cosas se votan siempre en contra» y así lo hicísteis.
  Coherencia y sensatez, si, pero por parte de todos por favor y sin querer dar lecciones a nadie.

 7. Proposta del soe? Está clara, no? Que l’oposició no critique les mangarrufes de Lola i així que ens enfonsem del tot. No és equidistància el que necessitem sinó fermesa i conviccions. L’austeritat no és electoralisme, és una necessitat vital si volem ue Carcaixent tinga futur. Fins i tot Units ho fa millor que el soe… Va i diu salsarosisme el tio…

 8. Es vergonyos com esta tratant el Bloc el tema,al plenari ya va pedre les formes, pero bueno no podem esperar mes de uns sectaries que elk unic que an fet a segut mentir al poble i aprofitarse del la crisi sosialista!!

 9. Jo crec que en la nota de premsa ho diu ben clar, que estàn en contra dels sous de juanito i cia… i ho va dir BEN CLAR que volía que baixaren les retribucions dels plenos i les juntes de govern. La proposta era que baixara de forma dràstica el conjunt del diners que el sistema polític li costa a les arques públiques.
  Pero bueno, ja vegem que l´oposició del BLOC es criticar per criticar.
  Com es nota que els ha pujat els humos.
  Mira si critiquen que estan inclús contra la generació de llocs de treball. Aixó es el BLOC, catalanisme radical.
  Per cert, encara no he vist que renuncien al que diuen.

 10. Que falsos sois y como se nota que sólo buscais pasta y protagonismo. No se si os habeis enterado que la Sra. Botella ya ha hecho el pacto que necesitaba. En el pleno tanto el Bloc, como UxV, presentaron sus propuestas alternativas, ¿y la vuestra? ¿cual era?, ¿os parecía correcta la del PP?, aparentemente si, pues como dice «uno del pleno», ni siquiera estabais deacuerdo con reducir los miembros de las comisiones.

 11. Es ben cert, que fa unes quantes legislatures, el BLOC va pactar amb el PP. Gràcies a això les persones afectades van rebre per part del PP de favors i gratificacions. El BLOC sempre ha tingut una relacio cordial amb el PP, i això ha fet que els pugen viure de categoria, pero en els últim any, han canviat de tactica… atacar… i això mes la crisi socialista a nivell nacional… ha ocasionat que duplicara el seu resultat.. pero la gent no te clar… que va pactar…que son uns falços. Ara apareixen en un video amb la camiseta del Valencia i resulta que son fallers….JAJAJAJAJA

 12. Mare meua estos del Bloc ixen en tromba, fican´t les seues propostes i tot. Perquè no fiquen les intervencions de tots els partits, així realment ho podrem vore.
  Per cert, que tal aixó d´apropiar-se notes de premsa de altres partits.
  Mare meua, en aixó ja m´ho digueu tot, BLOC=OPORTUNISTES.
  feu eixa proposta sabent que no va a eixir endavant i quedeu super bé i damunt s´hanporteu la pasta igual.

 13. Me quedo con que todos los concejales son unos «jetas», nadie ha renunciado al «sueldo» que se ha aprobado con los votos del pp y Juanito.
  Mucho bla, bla, bla, por parte del bloc, psoe, etc. pero «de forment ni un grá».
  Nosotros seguiremos escribiendo y denunciando, pero ellos se llevaran la pasta.

 14. willy 9 eres un crak, tens mes raó que un sant, però amb això et quedaràs.
  Jo afegiria el següent:
  – Per què el pacte PP amb Juanito l’hem de pagar entre tots, ¿no es beneficia el PP?, per què no ho paga el PP de la seva butxaca ?.
  – Per què tenen que haver regidors alliberats cobrant el que no cobren en el seu treball habitual, quina feina fan a l’Ajuntament ?, es imprescindible la seva dedicació exclusiva, o es un modus vivendi a costa dels diners dels carcaixentins.
  – Per què la passada llegislatura hi havíen 5 regidors alliberats i ara només hi han 3 ?, que ha baixat el volúm de feina a l’ajuntament o es que es decideix el número de regidors alliberats segons les necessitats d’aquestos i no les del poble.
  Mentres l’Alcaldesa no explique tot açò tenim raons més que suficients per a pensar el que dius, willy 9.

  • El año pasado, Lola tenía que acudir a Valencia y por eso habían 4 regidores haciendo y preparando la faena, ojala esta legislatura tuvieramos alguien el Valencia, otro gallo nos cantaría, en cuanto a Juanito, es un buen Concejal, una buena persona y un buen trabajador, haga frio o calor él está al pie del cañón, ¿y la oposición? donde están defendiendo los intereses de los ciudadanos, NO, estan dificultando la labor de los concejales que trabajan, echando por tierra toda su ilusión por traer empresas a Carcaixent, por dar trabajo para todos.

   • Lola és una gran treballadora, Juanito impecable (aquesta legislatura, l’anterior no, per l’amor de déu), i l’oposició, tota pero especialment el bloc, menyspreable, rastrera, indigna, asquerosa, falsa… Estic amb tu, Comodoro. Visca la ceguera, i així li va al poble!!!

 15. Me parece muy bien la opinión que tiene el BLOC, PSOE y El Valencianistes sobre las subidas que han tenido, pero que tengan en cuenta, que si no estan de acuerdo, no son obligatorias que las cobren, solo con decirle al Interventor que ellos quieren cobrar lo mínimo o lo mismo que el año pasado y a cobrar sin el aumento, pero querer condicionar al Equipo de Gobierno que tambien limite lo que perciben por trabajar, eso es demagogia barata, otra cosa es que los del PP cobren y no trabajen como hicieron algunos en la pasada legislatura, pero si trabajan, a cobrar y los que no trabajan ni recibiendo a los ciudadanos que citan en el Ayuntamiento, esos ni un Euro.

  • De nou estic d’acord amb Comodoro: que l’oposició no cobre un duro, i amb el que no els paguem, alliberem un parell més de regidors del PP, que son els unics que treballen de veritat, dia i nit, pel be dels altres, sense enxufar ningu ni res d’aixo que volen els malos de l’oposiciò. Es mes, per que no renuncien tots els de l’oposicio a anar a plenaris i conyes marineres i deixen que Juanito i Lola facen el que consideren mes beneficios pal poble? Seria més ràpit tot i més barat també, no? Ai, si no tinguérem oposicio, que bè estaríem!

   • VIVA JUANLO!!!!! ARRIBA ESPAÑA!!!!, ya os vale comodoro y opo, eso es lo que vosotros quisierais, con que sin enchufar a nadie, jajajaja. Y lo de que 4 concejales hacían el trabajo que ahora hace Lola, que será la SuperLola ¿o qué?.

    • M M, enterat be, la super lola no…. no mes siga lola com es ella es suficient, prou mes eficaz que alguns colectiuss..

    • Pues sí, esta Lola es lo més gran que li ha pasat a Carcaixent mai en la vida. I ara, amb l’ajuda de Juanito, és el doble o el triple de gran. Ningú els pot fer ombra, són imbatibles, la parella perfecta per treballar sense parar ni un segon, de dia i de nit, fasa sol, plove, neve o trone.
     Lola, no hagas caso de lo que te dice la oposición que solo quieren el mal para nuestro amado pueblo. Siempre contigo!

 16. Vaig estar al plenari i sincerament, Carles i Conxa van fer el ridícul. Un fent gestos cada 2×3 i l’altra dient ximpleries…El Bloc fa bona oposició, però Ana, de UxV ho va fer molt bé. El PSOE deuria tenir clar contra qui té que anar…i no és el Bloc, sinó el PPSD…així com volem que el PP se’n vaja? Carles Albert, posa’t les piles i encara millor les teues crítiques. Bloc: Heu demostrat ser l’oposició més forta qie s’ha fet mai, però ojo! Jo hem quede amb Ana Calatayud.

  • Mari Carmen, quedat amb ana y xfa anduste´-la, que falta no ens en fa de veres, un salut.
   A vore si ana es coherent en lo que va dir en el plenari passat, no heu crec, al igual que el bloc de carases tmbe va beji gestos ridiculs, pero clar hi ha que haver de tot…..

 17. Però si no passa res hòme, ja que el PP i el PSD vos han obligat amb la seua majoria a cobrar sous que considereu destarifats, el que heu de fer si voleu ser coherents és fer un escritet i renunciar a eixes retribucions, demanant que al llarg dels pròxims 4 anys se vos reduixca el sou en el mateix percentatge que demanaveu en les vostres esmenes, es a dir, un 25% menys per als del Bloc i un 20% menys per a UXV. El poble vos ho agrairà, vosaltres mantindreu la honestedat i la coherència i podreu dormir millor al no estar pensant continuament que vos han obligat a cobrar unes quantitats de les quals no sou mereixedors.
  Així que, hala, que la sol·lució es ben ximple (però abans penseu-s’ho be, que son molts dinerets!): el dilluns, al registre a presentar els papers i tot arreglat.

 18. Por Carcaixent, que cuantos anos tiene la Lola? es irrelevante pero no creo que sean 65, ella sabrá.
  Años tiene 66, pero esa no es la cuestión. La cuestión es que en 12 años que ha sido Alcaldesa con mayoria absoluta no ha creado ni un solo metro de suelo industrial, por lo que, gracias a ella se han tenido que ir de Carcaixent empresas como Transportes Talens, Desguace El Cordobes, Mes Mans, etc.
  Por su incompetencia no la quieren ni en su partido en Valencia y la tenemos que mantener nosotros, a ella y a Juanito.

  • Ya ves Jac, ni un solo metro de suelo industrial y sin embargo más de 300.000 m2 de suelo comercial, la mayor superficie comercial de toda la Ribera. Si, puede que se hayan ido esos 3… ¿te comento algunos de los que han venido?: Stradivarius, Berska, Massimo Dutti, Zara, Mango, Cortefiel, H&M… ¿ te parece que no siga con el resto de marcas para no aburrirte?…y ahora Decathlon y los que irán a su alrededor.
   Ya ves Jac, muchacho,… es lo de siempre…el vaso medio lleno o medio vacio.

 19. Pilar, tus comentarios sobre Ana rozan la ordinariez!
  Igual que se respentan los comentarios que haces de Lola empieza a respetar a las persosas sin menospreciarlas, si tanto la odias, ignorala y ya esta….yo no puedo ni ver algunos politicos del pueblo y mantengo un punto de valoración privado para no ofender a nadie!

  • Perdona ciudata, pero para nada soy ordinaria, no le he faltado el respeto ni la he insultado, solo he dado mi opinion, de que no me parece una persona de fiar, por que por sus actos no es muy coherente con la linea que lleva su partido, nada mas, claro que la respeto, pero tmbn creo que puedo decir que preferiria no estuviera, por que creo que por afan de protagonismo, como en otros sitios a los que ha pertenecido, no ayudara mucho al pueblo…

 20. Para los que creían que lola ya no iría a Valencia, pues se equivocan, Lola está alpie del cañon. va a Valencia cuando hay alguna necesidad y en busca de empresas para Carcaixent, o para legalizar el suelo industrial que hay en Carcaixent, lo que no hay empresas que estén dispuestas a invertir, o es que el polígono industrial desde «El sequer de Crespo» hasta Cogullada es un jardín, eso señores es zona industrial, y el puente que han construido es para acceder a él, eso no es obra del señor Salom, ni de Carles ni de Ana, eso es obra de Lola y su equipo y ahora de Juanito «Alcalde», que es un gran luchador por Carcaixent.

 21. Juanito es un gran luchador, en efecto Comodoro. Es como los luchadores de sumo que con movimientos estudiados y precisos baten al adversario. Hay quien dice que se ha hundido politicamente con el pacto, pero al contrario, con el osigeno que le ha dado Lola, tendremos la suerte de que trabaje para el pueblo muchos mas años. La próxima legislatura duplicará votos, y se los quitará al bloc, sin duda. Tendremos polígonos y de todo lo bueno gracias a el ya nuestra bienamada Lola. Que bonito tenemos el pueblo, làstima de oposición que nos quiere el mal porque si.

 22. Ciudadano, que no te enteras de la pelicula, que eso no es suelo industrial, eso es terciario y solo se pueden instalar comercios, no industrias.
  Además si quieres te hago la relación de tiendas que han cerrado en Carcaixent gracias a esas franquicias que tu mencionas, y si queda alguna tienda deportes que se espabile que viene a salvarnos de la miseria Decathlon.
  Yo no he dicho que la venida de Eroski y compañia a Carcaixent sea responsabilidad de la señora Alcaldesa pues estoy convencido de que ella no tiene nada que ver con el hecho de que decidieran instalarse en nuestro municipio, que mas quisiera. Pero si tiene toda la responsabilidad en que no haya un solo metro de suelo industrial que ofrecer para que se instalen industrias en Carcaixent.
  Ya ves, ni medio lleno ni medio vacio, porque esto no es una valoración, esto es historia documentada en las actas del Ayuntamiento que son públicas y cuando quieras las puedes consultar.
  Seria ideal que debatieramos sobre cuestiones de interés general, que afectan a nuestra vida y a nuestro pueblo, sin partidismos inútiles que no nos llevan a ningún sitio, no digo sin ideologia, digo sin los partidismos que nos ciegan y, a veces, somos capaces de tirarnos piedras sobre nuestros propios tejados por defender a nuestro partido.

  • JAC si tanto queres trabajar por carcaixent trae tu las empresas , suguro que todos los pueblos te contratan, porque lo unico que pasa es que las cierran gracias al gobierno socialista

   • Pedro, estás equivocado, que yo no quiero trabajar por Carcaixent, que para eso ya estais los del P.P. que lo haceis tan bien. Yo trabajo para mí, en mí trabajo, y no le debo nada a nadie y no me siento obligado a defender la incapacidad de ningún político para que me dé de comer. Y que conste que no lo digo por tí que no se quien eres ni de qué vives.

  • Jac, que eres tu el que no se entera!. Que te he dicho que sí, que se han habilitado más de 300.000 m2 de suelo comercial (que es lo mismo que terciario) que, por otra parte, produce tantos puestos de trabajo o más que el suelo industrial y más impuestos.
   El Gobierno local entendió perfectamente que Carcaixent JAMÁS será un referente industrial en la comarca, como Algemesí o Alzira, porque en su día, hace ya bastantes años, perdió ese tren por la inopia de sus gobernantes.
   Y ese mismo equipo que ahora gobierna entendió perfectamente que Carcaixent SI PUEDE ser una ciudad puntera en el sector comercial y eso es lo que somos desde la instalación del centro comercial y más aún lo vamos a ser con la nueva ampliación (veremos cuántas empresas nuevas hay ahí en uno o dos años a pesar de una adversa coyuntura económica).
   Y eso de que Botella no tuvo nada que ver con que Eroski se instalara aquí… vamos amigo, que ese proyecto se cayó del cielo!. Menuda historia documentada!. (¿no serás miembro de la Real Academia de la Historia?).
   ¿Y dices que hablas «sin partidismos inútiles»?. ¡Vamos hombre!.
   Mira, pon cuando quieras esa relación de tiendas que han cerrado (que hubieran cerrado igual si Eroski iba a alzira), yo te pongo al lado las que han abierto en el centro comercial y pedimos a los ciudadanos que elijan. ¿Tienes alguna duda?.

   • Quan les botigues del poble es queden buides perque ningú hi compre, aleshores ho lamentarem. Però clar, un Eroski és més espectacular i dona més imatge.
    Però la renuncia a sol industrial és un suicidi per al poble. Ningú diu que vinga aci una gran fàbrica, pero ni tan sols mereixem un poligon xicotet? És que ja ha pasat que empreses del poble necessitaven amPliar la nau i s’han hagut de traslladar fora, i la gent del poble on treballa? A Alzira o fora. Eixe es el futur que vols per a carcaixent, un poble de compres en grans superficies? Jo no.

    • I si les botigues es quedaren buides perque tots anaren a comprar a Alzira seria millor?. Mira amic Joan, Eroski anava a Carcaixent o anava a Alzira. Ja ens va passar amb Carrefour: el mateix mal per al comerç local i més impostos per al poble del costat.
     Ja m’agradaria a mi saber si tu fas les teues compres sempre en comerços menuts o alguna volta compres en grans superfícies!. El comerç local, en este i en tots els pobles, es mantindrà si es capaç d’oferir al consumidor un bon servei, un bon preu, una bona atenció… i si no, serà arrasat per les grans superfícies.
     Hem pot saber tan mal com a tu però, ¿quan d’eixos que s’omplin la boca parlant del comerç local compren la seua roba en grans superfícies?.
     Ací tenim un polígon industrial als Quatre Camins…i encara queden parceles buides!. On estan tots eixos que volen posar-se?.
     Que el PP no ha sigut capaç de crear més sòl industrial és cert, però que ha posat en marxa la major zona comercial de la comarca també és cert. Ara vorem quan òbriga Decathlon si aneu a comprar material esportiu a les botigues del poble o a eixa gran superfície!.

     • Xe, tens tota la raó. I l’Eroski és més gran que el Carrefour, i ningú compra roba en el Peixet. I quan obriga decatlon, pues tots de cap alla, i que tanquen més botigues del poble. A qui li importa?
      Les parceles buides dels quatre camins es deuen a una política especuladora del sol industrial. Però res, anem tots a comprar a Eroski, que ja trobarem feina en algun altre poble del voltant on sí que tinguen empreses… I la connexio amb l’autovia que l’exdiputada Lola Botella va rebutjar per a carcaixent.

     • ¿Treballes per a nosaltres? El teu nivell d’informació i formació és bo. Significa que tens accès a ella. Això està bé. Potser ens ajudarà a entendre perquè passen les coses que passen.

      L’argument del comerç local és com dius gràcies a que s’ha apostat pel model que s’ha apostat. Veges la gran idea de «Vilella» i el que li ha passat a Alzira.

      És còmode comprar en una gran superfície? Sí.

      Se’n van ELS BENEFICIS fora igualment? Sí.

      Se genera precarietat laboral? Sí.

      Ofereixen qualitat? No sempre.

      Ofereixen productes de la terra? No sempre.

      Pot un comerç xicotet competir amb una gran superfície? No.

      Deuria l’Ajuntament defensar el comerç local en contra d’un negoci que contracta gent amb salaris ridículs per fer-li la competència a la persona que té un negoci i si vol obrir ha de renunciar a la seua vida personal? Sí.

      Per favor, no ens feu tan idiotes que els vostres arguments de vegades són ofensius. Hi ha altres models. Si vols te’ls posem en públic, o ens dones un correu i te’ls enviem en privat a veure si això ajuda a que l’Ajuntament de Carcaixent canvie una miqueta la seua política comercial…

      Ara preguntes tendencioses:

      De tota la taronja i altres productes que se generen a Carcaixent, quants se venen en l’Eroski?

      Podria l’Ajuntament de Carcaixent intentar aconseguir un acord comercial per a que els productes locals es vengueren en eixa gran superfície?

      Això faria que part dels «beneficis» retornaren al poble de Carcaixent… creus que seria possible? Potser no ho aconseguirà, però podria intentar-ho? Ho ha fet?

      Doncs com eixa en tenim moltes més, si vols te les preguntem…
      Potser tu que eres una persona informada ens ho podràs dir…

   • Ciudadano, per a tú la burra, amic.
    Pregunta-li a la señora alcaldesa per què va vindre Eroski a Carcaixent i no a Alzira que ella t’ho explicarà.
    Si eres de PP i eixe que pintes es el poble que voleu, si eixe es el futur que voleu per a Carcaixent, que Deu ens pille confesats.
    Salutacions i contesta si vols, el que vullgues, que no vaig a perdre mes el temps.

 23. Que vengan industrias, que en 24 horas tienen suelo, parcelas y locales, con buena voluntad de los Concejales, todas las industrias que vengan tienen cabida en Carcaixent, y los primeros tres años, exentas de impuestos, como en L’Ollería, Carcaixent tiene Polígonos, terrenos y locales para todas las que vengan, y a coste casi 0.

 24. Pilar, ho senc per tu, però tinc 679 bones raons per a estar ací, encara que els pese a alguns, i eixes raons fan que treballe pel poble amb el meu criteri i el dels què estan amb mi.

 25. El Bloc i, en conclusió tooooota la oposició, deurien baixar-se el 20 o el 25% el que cobren…donarien exemple a moltíssima gent: govern, gent que critica sense saber…Trobe que seria perfecte, i temps al temps, perquè ho faran. De sensats, encara queden

  • Completament d’acord 🙂 això forçaria als valents i valentes del govern a posicionar-se… el que passa és que els té igual… mira qui són, mira el que fan, i mira on estan… en qualsevol cas… completament d’acord…

 26. Vist el nivell del «debat» caldrà anar amb compte amb el que es diu, però… s’heu llegit??? Llevat d’alguns comentaris… fa vergonya… molta vergonya… esto lo pueden leer desde cualquier parte del mundo… sabeu?

  Ara, consideracions:

  Als socialistes: a veure, Sr. Albert i companyia… que sou d’un partit majoritari!!! que a veure si se n’adoneu!!! Que no vos podeu «desentendre» del que fa Madrid o del que diu Alarte perquè sou els mateixos!!.

  Una crítica constructiva: Perquè no proposeu una llei amb límits a les retribucions dels càrrecs públics? Un conveni col·lectiu per a la classe política… és molt bonic viure de la política a costa del poble eh??…

  Mala imatge?? Vos preocupa la mala imatge?? Si voleu bona imatge poseu-vos a currar i presenteu una moció en els ajuntaments per un salari digne per a la classe política d’acord amb el nivell salarial del país, i no l’abús que tenen els vostres «caps» de Madrid i València per exemple, o el salari dels regidors i càrrecs de confiança en molts ajuntaments… dels uns, i dels altres…

  Una consideració: Feu-vos mirar la tírria als altres partits de l’oposició, que el vostre rival natural és un altre eh?

  Gràcies a la vostra crisi i «salsaroseo» intern (que és culpa exclusivament vostra) sou el tercer grup local i tenim la poca democràcia que tenim a Carcaixent.

  Aneu fent-vos-ho mirar, que des de temps del Sr. Pla amb majories absolutes i absolutistes no heu fet res a Carcaixent excepte mirar els bous des de la barrera i en molts casos anar «a rebufo» dels altres partits…

  Com a ciutadans que som vos fem una demanda: menys criticar a l’oposició, i més acció d’oposició al govern. Menys comunicats, i més treballar en propostes… què proposeu vosaltres en el tema dels salaris? Estaria bé saber-ho… hem llegit amb atenció el fòrum i res de res… A veure si espavilem, que de «salsaroseo» desgraciadament per a la democràcia en Carcaixent el vostre grup local va servit… Menys lemes «de gran partido» i més curro de trinxera…

  I lo de la moció per un «conveni col·lectiu de la classe política» va totalment en serio. Proposeu als vostres «caps» a veure què diuen…

  Als popular: Esteu molt nerviosos eh? encara no se vos ha passat el «susto» de les eleccions. Es nota en els vostres comentaris… Però bé, cadascú pot opinar el que vullga (home, és graciós el comentari d’Opo de que Lola i Albert ens estan traient de la crisi… però xica, mira, si ho veu així la persona amb un deute de 18 milions d’euros…)

  Si vos sembla que els sous de la guitza que paguem entre tots i totes no són excessius és que o sou molt rics… o no sou conscients… en el primer cas, ens alegrem per vosaltres, però penseu que no tots som tan rics com vosaltres. En el segon, feu-s’ho mirar. Com a ciutadans ens sembla una burla de mal gust que mentre hi ha gent passant-ho mal a nivell familiar i les poques empreses del poble resisteixen a dures penes esta colla de mals gestors ( als números del deute per exemple ens remetem ) als que el poble els ha retirat la confiança absoluta cobren el que cobren. És ofensiu.

  A Ana Calatayud: Un 10 per donar la cara i posar el teu nom. Ens calen polítics valents i decidits. I pel que sembla tu ho eres. A més tens bona gent al teu equip. I això també ens cal. Bona gent.

  Des de l’afecte i les ganes de que ho feu genial la gent nova, una consideració: la vostra inexperiència vos pot jugar alguna mala passada (i ja vos en ha jugat alguna), i això ho heu de compensar amb treball. No vos desacredita per a res (si el fòrum ho permetés aniria eixa frase en negreta i subratllada), i com bé dius, tens un equip de gent interessant darrere, i bona cosa de raons (sis-centes i pico). Llàstima democràtica que els partits de l’oposició no tingueu oportunitat de fer més gràcies al pacte famós i l’actitud autoritària dels populars del poble.

  A tots els participants del fòrum: El plenari representa al poble. Llegir la majoria de comentaris pot donar una idea del «nivell» dels nostres representants veient el «nivell» dels seus representats…

  Des del nostre blog no defensem cap partit. Simplement defensem una idea de democràcia participativa i una forma de fer política de cara al públic que no faça servir la màxima del despotisme il·lustrat (todo para el pueblo pero sin el pueblo). La responsabilitat dels nostres governants és nostra. De tots i totes els que estem escrivint en el fòrum. Ells solament ens representen. Però estan on estan perquè nosaltres volem.

  Per a una democràcia completa el poble ha d’assumir el seu paper de «societat civil» conscient i participativa. Una persona que vol opinar té obligació d’informar-se abans de fer-ho. I està clar que molta de la gent que escriu per ací ni s’informa, ni té ganes de fer-ho.

  Abans d’obrir la boca i emetre qualsevol estupidesa (i en este fòrum se n’han dit moltes, i molt grosses) val la pena pensar el que se va a dir. Internet és molt golós. Com no hem de donar la cara, podem escriure «bosotros» i quedar-nos tan amples, o dir el primer que ens ve al cap i «santas pascuas»… Ara, vist el nivell, algú dirà que el nostre post és prepotent, i que bla bla bla… és com quan algú li pega a un altre en una discussió… quan s’acaben els arguments comença la violència, tot i que siga verbal. Als que aneu a faltar al respecte dir-vos que no cal, ens té igual 🙂 no ofen qui vol, sinó qui pot… i com que vosaltres no ens podeu ofendre… ja podeu dir ja…

  La crisi local ens afecta a tots, tots els dies. Si voleu que els nostres representants facen alguna cosa haurem de soterrar els perjudicis i les posicions predeterminades i veure fins on podem remar junts. I sobretot, si volem eixir d’esta caldrà pujar el nivell… formar-nos i informar-nos…

  Ale, vayan ustedes con Dios…

  • Informats i formats: perdó per atrevir-me a donar la meva opinió d’una de les questions que plantejes.
   -Sobre el salari digne per a la classe política : QUI VULLGA VIURE DE L’AJUNTAMENT QUE ES PRESENTE A OPOSICIONS.
   – Sobre el Conveni Col.lectiu per als polítics: EL MATEIX QUE ABANS.

 27. No estoy en contra de que los Concejales tengan una asignación digna por su trabajo, si trabajan, estoy en contra de que solamente por votar a favor o en contra se cobre, o que en un mismo día hayan tres Plenos, solamente con la finalidad de cobrar la asignación tres veces.
  Nuestra Alcaldesa, la de Carcaixent, Lola Botella, es la Alcaldesa o Alcalde, de poblaciones de entorno parecido, que menos cobra, menos que la de Alzira, menos que Algemesi, menos que Alberic y menos que Guadassuar, pero es la que más trabaja de toda la Ribera y si la dejan, me atrevería a decir de toda la Comunidad Valenciana.

  • Comodoro, si quan diu vosté «asignación digna» s’està referint al «salari digne» que proposa Informats i formats, i això suposa que els regidors que no tenen dedicació exclusiva puguen tenir un sou de l’Ajuntament, potser estiguen demanant algo que és de dubtosa legalitat.
   Tinc entés que la llei preveu només que els regidors puguen recuperar a través de l’Ajuntament els diners que en la seva empresa els descompten de la nòmina per les hores dedicades al mateix, en horari laboral, per l’exercici de la seva funció.
   Si que es vosté atrevit, si, de dir públicament que Lola Botella treballa més que Rita Barberà. (Perdó pel xist).

   • Jac, està vosté malinformat respecte al tema dels sous.
    En Alzira, TOTS els regidors poden optar entre tindre un contracte (a temps parcial en el cas de l’oposició i part del govern) o cobrar per assistències a òrgans col·legiats. Com que solen pactar les quantitats, també per a l’oposició, per això vosté observarà que el nivell de crítica de l’oposició en esta qüestió és molt més suau que a Carcaixent.
    De forma que es pot percebre retribució tant en contracte (amb dret a subsidi, etc. com qualsevol persona) com per assistències. Ambdues formes son totalment legals.
    Els regidors, com a càrrecs electes, tenen el deure de participar en les convocatòries als òrgans col·legiats dels quals formen part i per això la llei facilita eixa assistència amb el dret a lliurar dels seus llocs de treball el temps necessari per a participar en estes convocatòries i, que jo sàpiga, SENSE QUE SE’LS DESCOMPTE CAP SOU.
    Es una cosa pareguda als càrrecs sindicals… això pareix correcte, però segur que hi ha alguns (regidors i sindicalistes) que aprofiten això per lliurar-se tot el temps que puguen del seu lloc de treball i allargar tot el que puguen eixes assistències que contempla la llei.

    • Als funcionaris no se’ls descompta del sou. Així, cobren el doble per fer les mateixes hores. Però als que treballen en la empresa privada sí que se’ls descompten les hores. A cadascú lo seu.

    • Ciudadano, vosté perdone però jo tenia entés que la dedicació parcial y per tant, el tindre dret a un contracte de treball en l’Ajuntament, no era possible legalment per a tots els regidors, si no, només per als qui siguen presidents o vice-presidents de comissions informatives o tinguen delegacions a les que tinguen que dedicar mes temps que la resta de regidors de la opossició o sense delegació. L’argument del que fan en Alzira no em serveix, primer per que no el coneixc i segón per que, en tot cas, ells sabran el que fan i seva es la responsabilitat.
     Pel que fà a si les empreses tenen dret a descomptar o no el temps laboral que els regidors dediquen a l’ajuntament, seguisc pensant que tenen obligació de deixar eixir als regidors per a cumplir en la seva obligació d’assistència a òrgans col.legiats, però tenen dret a descomptar eixes hores, altra questió és que, no li les vullguen descomptar per quedar bé.

     • No Jac, el contracte amb dedicació parcial pot fer-se a TOTS els regidors, ja que tots dediquen un temps a la seua responsabilitat, be de gestió des del Equip de Govern, be de fiscalització des de l’oposició. Per tant, es farien uns contractes a temps parcial de X hores per als regidors de l’oposició, de X hores per als regidors amb delegacions, de X hores per als qui presideixen una comissió o son Tinents d’Alcalde, etc. i seria tot legal.
      Esta possibilitat, que per a mi és la més correcta i la que generaria més consens, ha estat desestimada per l’equip de govern perqué les despeses de Seguretat Social son elevades i suposarien un increment elevat en les asignacions a regidors.
      Les empreses tenen l’obligació legal d’eximir al treballador de la seua asssistència al treball quan siga convocat a un òrgan col·legiat, al qual un càrrec electe te no sols el deure sinò també l’obligació d’assistir.

 28. No puedo ni debo comparar a Lola de Rita Barberá, cada cual en su sitio y las dos lo hacen lo mejor que saben, pero Lola en su cargo de Diputada en la Diputación (Consorcio de Bomberos), logro los mejores acuerdos para este colectivo, incluso la juvilación a los 60 años, la tienen en un cuadro, a rita no se le conoce ninguna otra faceta que no sea la mejor Alcaldesa de Valencia, ni siquiera como Presidenta Nacional de la FNMP, tuvo un acuerdo que se pueda realzar. Lola como Diputada Provincial, no falto ni a una sola sesión, pese a su trágico accidente, y como Alcaldesa de Carcaixent, todos los días a las 08’00 horas en el Ayuntamiento, pero antes se da una vuelta por la ciudad a ver si existe alguna anomalía. A cada uno lo suyo.

 29. Muy bien dicho Comodoro! Verdades como puños. Igual que los valientes bomberos, todos los carcagentinos deberíamos tener un retrato de Lola en nuestras casas. Sería una forma de agradecer su entera disposición de tantos años para hacer de nuestro pueblo el primero en todo. Que tal si iniciamos una campaña en este sentido? Contad conmigo para tal fin!

  • Ja posats en podríem tindre un del «Caudillo» per quaranta anys de prosperitat i pau social… jajajaja, és broma…

   Disculpe vostè Opo, que cadascú pose en sa casa el retrat de qui considere adient… Mire, a vostès Lola els pareix una gran política, a molta gent ja no. I els números donen suport a eixa afirmació.

   Tenim un deute acumulat molt elevat (vostè també el té…), un poble amb moltes carències de molts tipus (democràtiques, socials, econòmiques, de participació pública…) i tot això és producte de més d’una dècada del govern d’esta senyora… així que respecte vostè que no tots estiguen d’acord amb la seua proposta, ni amb la seua idolatrada Lola…

   • Disculpe també vosté però el seu argument seria quasi correcte si Carcaixent fòra l’ùnic Ajuntament amb dificultats econòmiques. Des del moment en que eixa situació és general i compartida per ajuntaments de TOTS els colors polítics (no l’avorriré amb exemples) queda molt clar que no respon a la gestió política particular de cap govern.
    No sé si vivim en el mateix poble (jo vixc a Carcaixent) però no veig per cap lloc que este siga un poble amb «moltes carències de molts tipus». Respecte la seua opinió però ¿hem pot dir que tenim o no tenim ací que tinga o no tinga Alzira, La pobla, Algemesí, L’Alcúdia o Almussafes?.
    ¿Podria concretar-me les «carències democràtiques», les socials…?.
    Jo respecte que vosté estiga en desacord però pense que en eixa dècada a la qual vosté fa referència Carcaixent ha experimentat una de les majors transformacions, a molt millor, de la seua història.
    No li ho concrete amb exemples per no fer-me llarg. El fet que Lola haja tingut ara menys vots de cap manera significa un rebuig a 12 anys de gestió perquè, de la mateixa forma, jo podria dir-li que les 2 majories absolutes anteriors avalen els 8 primers anys. O no?.

 30. CIUDADANO: El servei públic és una cosa, cobrar un sou abusiu en temps de penúria econòmica generalitzada una altra.

  És acceptable l’argument de que una persona que treballa ha de cobrar. No és acceptable A) que un càrrec públic se puga posar el sou que li semble (seguim proposant una norma que regule els salaris de les persones que estan en ajuntaments etcètera…) i B) en temps de crisi, solidaritat i contenció salarial SOBRETOT dels càrrecs públics…

  • Completament d’acord. Com que jo pense que, hui per hui, el conjunt dels polítics de Carcaixent de TOTS ELS PARTITS, GOVERN i OPOSICIÓ, cobren sous dignes i no abusius, en eixe punt estem d’acord.
   -Totalment d’acord en que els polítics no haurien de fixar els seus sous. Respecte a això, Carcaixent ha seguit una recomanació de la Federació de Municipis i Províncies aprovada per UNANIMITAT de TOTS els GRUPS POLÍTICS. Segons eixa recomanació, estem molt per baix de la recomanació en TOTS ELS SOUS.
   -Si, en temps de crisi CONTENCIÓ I SOLIDARITAT. Els sous han estat a Carcaixent 4 anys congelats; l’Alcaldessa ha renunciat a 3 anys d’un sou al qual tenia tot el dret per dedicació parcial i els regidors amb contracte varen acceptar reduir-se el sou entre un 5-6% igual que els funcionaris, sense tindre cap obligació de fer-ho.
   Crec que és prou exemple…però els ciutadans encara estem esperant que els regidors del Bloc demanen una reducció voluntària del 25% dels seus sous, tal qual demanaven per als demés, i un 30% la senyora Calatayud…

   • Ciudadano, mes demagogia impossible. Si jo cobrara 2.500 € al mes per ser regidor tapoc em sabria mal que em rebaixaren el sou un 5-6 %, això vol dir que cobraria 2.350 € al mes només per ser regidor de confiança de l’Alcaldesa.
    I pobreta Alcaldessa que va tindre que renunciar a un dels dos sous als que tenia dret.
    Xe quin morro.

    • I això per qué amic?. Si vosté cobrara eixa quantitat o una altra, la qüestió seria la mateixa: per quina raó tindria que rebaixar-la?.
     A vostés els pareix be que es rebaixe un 25% el sou dels regidors amb contracte, amb l’argument que son moments difícils i que la situació de l’Ajuntament es delicada.
     Però encara estem esperant que el Sr. Salom es rebaixe eixa mateixa quantitat DEL SEU SOU EN LA CONSELLERIA. Els arguments són els mateixos: son moments difícils i la Conselleria té una situació tan delicada o més que el propi Ajuntament. O no?.
     Digam, qué tenen els regidors amb dedicació completa a l’Ajuntament que no tinga el Sr. Salom?. No res, veritat?.
     I el cas de l’Alcaldessa és el mateix: no es tracta que tinga un sou o dos, que tinga més o menys diners. Ella TENIA TOT EL DRET a percebre un sou per DEDICACIÓ PARCIAL A L’AJUNTAMENT (que supose que vosté ni le negarà) I VA RENUNCIAR A ELL PER ESCRIT.
     Encara estem esperant que el Sr. Salom ho faça (i més que anem a esperar!).

     • Ah! i demagògia la seua… no m’ha dit quant demagògic resulta demanar una reducció del 25% en tots els sous municipals i ser incapaços de donar exemple demanant eixa reducció per als seus propis sous!.
      ¡La coherència acava quan es toca la butxaca!.
      Pobrets, els obliguen a cobrar allò que no volen!.

     • No Ciudadano, no, vosté no rebatix la meva opinió per què li esta ficant cara a l’escrit i això el fa ofuscar-se. Jo no soc el Sr. Salom ni soc del Bloc ni els he votat mai, per tant tindrà que buscar altres arguments si em vol convencer.
      Ah, i no és la mateixa qüestió cobrar 2.500 € al mes que els que jo cobre com a pensionista, encara que a vosté li ho pareixca.

 31. CIUDADANO: Com té vosté tans fronts oberts, per a situar-nos, li he de dir que el present comentari va de la retribució dels regidors. Si es para vosté a llegir la «Ley 7/1985, de 2 de abril, de Bases de Régimen Local» podrà vore en l’article 75.2 que diu: «Los miembros de las Corporaciones locales que desempeñen sus cargos con dedicación parcial por realizar funciones de presidencia, vicepresidencia u ostentar delegaciones, o desarrollar responsabilidades que así lo requieran, percibirán retribuciones por el tiempo de dedicación efectiva a las mismas, ………..». Per tant s’entén que els regidors que están en la opossició no entren en aquest grup, i lògicament no tenen dret a disfrutar de contracte a temps parcial (per més que el Alzira així ho facen), només podran cobrar per assistència als òrgans dels que formen part. Si tots els regidors tingueren aquest dret, l’article esmentat diria només «Los miembros de las Corporaciones locales percibirán retribuciones por el tiempo de dedicación efectiva a las mismas, ……………. No ho creu vosté així ?.

  • NO. El text arreplega les distintes possibilitats i si vosté llig be… s’ha afegit «o desarrollar responsabilidades que así lo requieran», amb la qual cosa TOTS els regidors, baix aquest epígraf, poden percebre una retribució per eixe temps de dedicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here