Compromís demana explicacions sobre la desaparició d’Alberto Castillo i les llicències d’obres de Blasco

0
270

COMUNICAT:

Carles Aranda

No hi ha dubte que les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació aquests últims dies sobre les llicències de les propietats de l’ex-Conseller de Territori i actual portaveu del PP a Les Corts Valencianes D. Rafael Blasco són motius més que suficients per a sol·licitar explicacions i tindre accés als permisos legals amb el degut respecte als afectats, l’interès del qual no ha de prevaldre enfront de l’interès general en matèria de disciplina urbanística.

 

Creiem que la gran quantitat de metres quadrats que posseeix el Sr. Blasco en la partida rural de la Barraca li permet construir en la seua propietat però, donada l’envergadura de les obres tenim els nostres dubtes. Per això, volem conèixer si va intervenir la Conselleria de Territori en la seua autorització en la declaració de interès comunitari (DIC).

Així mateix, el nou regidor d’urbanisme Enrique Montalva té ara una prova de foc com a President de la Comissió Informativa, per a demostrar que gestiona correctament el seu nou càrrec facilitant còpia de les llicències d’obres atorgades a Rafael Blasco per a les seues residències de la Barraca d’Aigües Vives.

També l’alcaldessa haurà d’informar en la pròxima junta de portaveus d’aquestes mateixes qüestions que, junt amb la fuga i desaparició del titular d’Alzicapital i altres temes pendents de consensuar, fan d’aquest mes de juliol un mes de molt de treball i de donar informació als veïns i veïnes de la nostra ciutat. No sabem si complirà amb l’oposició en aquestos temes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here