La Colla d’Algemesí tanca el curs de tabalet i dolçaina amb un concert el dissabte

0
1593

La Colla d’Algemesí, dolçaina i percussió, oferirà dissabte 9 de juliol el ja tradicional concert d’estiu, sota la direcció artística d’Antoni de la Asunción Andrés. Aquesta mostra amb els instruments tradicionals tindrà lloc a les 19.30h en el Teatre Municipal d’Algemesí.
En aquesta ocasió podrem escoltar obres de diversos estils, peces de concert per a grup, música festiva i adaptacions de bandes sonores de pel·lícules, entre unes altres, sempre donant com a protagonista la dolçaina. Destaca en el concert la interpretació de l’obra “Una Colla de 10”, obra composta per Antoni de la Asunción en commemoració del desè aniversari del grup La Colla d’Algemesí, celebrat l’any passat.

En aquest concert col·laboraran dos alumnes de dansa del Conservatori Professional de Música i Dansa “Joan Baptista Cabanilles” d’Algemesí, Clara Grau i Mireia Torres, i dels germans Caballer, dolçainers de Sagunt.

La Colla d’Algemesí, dolçaina i percussió, oferirà dissabte que ve 9 de juliol el ja tradicional concert d’estiu, sota la direcció artística d’Antoni de l’Asunción Andrés. Aquesta mostra amb els nostres instruments tradicionals tindrà lloc a les 19.30h en el Teatre Municipal d’Algemesí.

En aquesta ocasió podrem escoltar obres de diversos estils, peces de concert per a grup, música festiva i adaptacions de bandes sonores de pel·lícules, entre unes altres, sempre donant com a protagonista la dolçaina. Destaca en el concert la interpretació de l’obra “Una Colla de 10”, obra composta per Antoni de l’Asunción en commemoració del desè aniversari del grup La Colla d’Algemesí, celebrat l’any passat.

En aquest concert col·laboraran dos alumnes de dansa del Conservatori Professional de música i dansa “Joan Baptista Cabanilles” d’Algemesí, Clara Grau i Mireia Torres, i dels germans Caballer, dolçainers de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here