El Gran Premi Juvenil Tecnifibre entra este cap de setmana a la Ribera per Almussafes

0
332

El Gran Premi Juvenil Tecnifibre de tenis inicia la seua etapa a la Ribera el pròxim cap de setmana amb un primer torneig al Club de Tenis Almussafes. En ell participen les millors raquetes delciuit tenístic infantil i juvenil de la Comunitat Valenciana.

Este important premi arrancà a Nàquera on els tenis d’Alzira feren un gran paper; així el tenista benjamí, Pablo Bernabeu, i l’aleví, Gonzalo Ferrer, tots dos del Club Tenisquasch guanyaren en les seues respetives categories en unes disputades finals davant els també jugadors alzirenys, Javier Linares (C.T. Alzira) i Pepe Ausina (Tenisquasch).

També va tindre una gran actuació, el jugador del Tenisquasch, Oscar Fernández del Toro que va aconseguir el subcampionat infantil en el quadre masculí.

En el segon torneig disputat el passat cap de setmana a Rocafort el german Llinares del Club de Tenis Alzira coparen els primers llocs en les categories benjamí i infantil. En alevins el campionat el guanyà, Pablo Pastor del Club de Tenis Carlet mentre el subcampionat l’aconseguia el jugador del Tenisquasch, Gonzalo Ferrer.

Este cap de semana és el torn d’Amussafes, mentre els dies 16 i 17, el Gran Premi Juvenil de tenis Tecnifibre viaja a Alzira per disputar-se el quart torneig d’este important guardó tenístic.

Els tenistes d'Alzira destaquen al Tecnifibre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here