El Bloc de Carcaixent critica que el PP «elimine» a l’oposició del Consell d’Administració de Procarsa

17
552

COMUNICAT:

El govern municipal de Carcaixent ha decidit eliminar a l’oposició del consell d’administració de PROCARSA, l’empresa pública municipal a la qual s’ha derivat durant els últims anys la prestació de molts dels serveis públics locals, com ara els de la neteja viària, la jardineria, la vigilància dels parcs, la grua municipal, el servei de notificacions o la gestió del centre integral de majors. Fins ara, sempre s’havia designat almenys un representant d’algun dels grups de l’oposició perquè formara part del consell d’administració de l’empresa municipal, i tradicionalment aquest sempre havia sigut el portaveu del grup més nombrós, per la qual cosa el Bloc donava per fet que Paco Salom en formaria part.

Bloc-Compromís lamenta l’actitud prepotent del PP que no ha tingut ni tan sols l’elegància de convocar prèviament una reunió per tractar de consensuar una proposta d’integrants del consell d’administració de PROCARSA, i que a més es negà ahir a deixar el tema sobre la taula tal i com van demanar els deu regidors de l’oposició. Bloc-Compromís tem que es tracte d’una maniobra per dificultar el control i seguiment per part de tots els grups de l’oposició de les contractacions que d’ara endavant puguen fer-se a través l’empresa.

En opinió de Bloc-Compromís, vist que PROCARSA és una empresa pública que es nodreix principalment de fons municipals, hauria d’estar sotmesa al control de totes les formacions polítiques amb presència en el consistori, si no de manera proporcional, sí almenys amb un representant de cadascun dels partits en el Consell d’Administració.

17 Comentarios

  • espera que este el bloc y vereis lo que es una cuadrilla ,el problema es que lo sufriremos todos fustos por pecadores

  • Pos si cuadrilla, meyns mal que es esta que conegem, per que el que hi ha al altre costat, es una pel.licula de por………., tornem als antepasatsss.»MAS VALE MALO CONOCIDO, QUE BUENO X CONOCER» que lo malo esta vez no es el casooo ni lo bueno tmpoco jejejejj

 1. Este Ayuntamiento va mal, muy mal…Alguna cosa huele mal en todo esto. Juan Albert (al que no pienso volver a votar) y Lola Botella empiezan un gobierno ‘semi-dictatorial’ y nos esperan 4 años…

  • Sr. Martinez xd a leido bn lo que ha escritooo? uffffffffffff con gente con estos comentarios si que nos seria dificil aguantar 4 años

  • Sr. Martínez
   Y porque dice usted que es «tiempo dictatorial»??? No conozco ningun alcalde anterior que dedicara mas tiempo a la ciudadania de lo que lo hace Dña. Lola, ( lo se por experiencia, ya que he tenido la necesidad de acudir al Ayuntamiento en alguna ocasion y siempre me atendio y me dio posibilidades de solucionar el problema que tenia en aquellas ocasiones.

 2. El Bloc donava per fetes moltes coses en esta legislatura i dona per fetes moltes altres per a la següent, com que van a arrasar amb majoria absoluta i Salom serà Alcalde nadant d’esquenetes.
  Me la jugue a que l’equip de govern aprovarà més avant que l’oposició estiga representada i forme part de Procarsa sense cap problema i me la jugue també a que el Bloc no formarà part d’eixa representació.
  ¿Quin favor li fa a eixa societat tindre representants que no tenen cap d’interés en que funcione i que allarguen innecesàriament les qüestions posant trabes absurdes a les qüestions més ximples?.
  El Bloc no busca formar part d’un espai de col·laboració en qüestions municipals sols busca nous arguments per criticar l’equip de govern siga com siga.
  El seu objectiu no és que Procarsa funcione sinò obtindre l’Alcaldia i eixa serà la única qüestió per a la qual treballarà de veritat els pròxims 4 anys.
  Amb eixes perspectives ¿vostés els posarien a Procarsa?. Jo no.

 3. Aixi es ciudadano aixi es, has pegat en el clau»»» que llastima que alguns dels que li han votat no heu vetgen, ademes s’han currat la campanya, per que ha hagut alguna funcionaria que anava en llista del bloc, que ha nececitat 10 dies per a dedicarli-los a la campanya, i clar aixo s’ha notat jejejejjejeje

 4. Es verdad que PROCARSA, es una empresa municipal (encubierta) que solo ha servido y sirve para colocar amiguetes, sobre todo los de una Concejala al mando, pero tambien es cierto que estan haciendo el trabajo como nadie, con esmero y con supervisión, por todo ello, la Brigada Municipal del Ayuntamiento, es un organo a extinguir o a tener los servicios mínimos entre ellos a los electricistas que trabajan sin orden ni concierto, o los jardineros que tambien quieren ser electricistas, o los limpiadores que quieren ser notificadores y conserjes de colegios, en fin un caos

 5. No havíem llegit els comentaris però hi ha molt de nerviosisme en els amics i amigues del PP i Juanito eh??? NO sabeu fer altra cosa que insultar? Ah, no. Sou així de demòcrates… jajajajajaja

  En lloc de donar arguments (difícil) opteu per faltar al respecte i destruir (fàcil) això per no parlar de la vostra ortografia, digna d’unes persones que pensen que per internet no cal esforçar-se en escriure bé (encara que siga com diu l’Academia Valenciana de la Llengua…). Amb este nivell com ens ha d’anar??’

  Jajajajaja, lamentable…

  • pero tu de que vas listillo , insultando a la gente cada uno escrive como sabe no tienes ni puñetera idea de nada

  • Amic (o amiga), jo he donat arguments i no m’ha semblat massa difícil. Pense que tampoc no he escrit malament i que m’has pogut entendre…
   Tu no has exposat cap argument i tampoc no escrius com Joan Fuster…
   Acabe d’entrar a eixe blog i, que vols que et diga?, LA IDEOLOGIA QUE AHI ES DEFEN ES LA MATEIXA QUE ES DENÚNCIA (la llei és bona quan a mi hem convé) així que,´»más de lo mismo» i tan respectable (o no) que allò que pensen altres persones que escriuen ací les seues opinions, amb millor o pitxor ortografia.

 6. Pedro, on està l’insult? Ah no, que no hi ha cap insult. Escribir en castellano se escribe con B. De nada.

  Ciudadano: En el seu cas, com que el to és més correcte i argumentatiu, una resposta més detallada.

  El blog que escrivim no defensa cap altra idea que la de una democràcia real i participativa sense herències dels temps franquistes (autoritaris, totalitaris…), ni lleis injustes. Una cosa pot ser legal i no ser justa. Està vostè d’acord?. El nostre blog defensa que en temps de dificultats per a tots i totes se facen governs d’unitat i es deixen de banda guerres de partits i interessos personals.

  El blog està ple d’arguments per a qui els vol llegir, clar. No pretenem estar en possessió de la veritat absoluta, sinó posar damunt la taula fets, baix el nostre punt de vista, poc democràtics. Al respecte d’escriure com Joan Fuster, si troba cap errada ortogràfica i és tan amable, ens la pot indicar, i la modificarem d’immediat. La cultura i el escriure bé cal cuidar-ho tots els dies. La gent pot pensar el que li done la gana, faltaria més, i nosaltres podem demanar que ho posen per escrit amb correcció, faltaria més… o tampoc? L’ortografia no desacredita cap argument, però per favor, faça una ullada i parlem dels arguments que hi ha… vol?

  Ara, si ens ho permet, una petició si és vostè tan amable: quina ideologia es defen i és la mateixa que es denuncia? no s’acaba d’entendre eixa apreciació.

  Per les seues afirmacions es poden entendre moltes coses (com per exemple quan diu que se la juga a que l’oposició acabarà al Consell de Procarsa… s’entén que vostè sap el que passarà…) si ha de ser així, per què no fer-ho des del principi?

  Participació implica que els representants de la resta de ciutadans i ciutadanes de Carcaixent (la meitat per se exactes representat per l’oposició), els que no han votat al Partit Popular o a Albert, també tinguen representació en una empresa PÚBLICA. Pel que sembla sap vostè què fa el Bloc a les reunions del Consell (la qual cosa reforça la idea d’on ve vostè i a qui rendeix «pleitesía», des del respecte més escrupolós)… Nosaltres no ho sabem perquè eixa informació no se fa PÚBLICA, tot i que és una qüestió que afecta a diners PÚBLICS… ens pot semblar censurable, no?

  Més enllà de la gent exaltada (que també té dret a viure i a parlar, i nosaltres a ignorar-la fins se tranquilitze i done arguments), cal pujar el nivell i compartir arguments… solucions… millorar la gestió… segur que si quedem un dia i ens fem un cafè estem d’acord en un 80% de qüestions… tot i que vostè puga tindre una postura ideològica diferent a la nostra…

  Eixa seria la millor opció en estos moments… no creu?

  Si vol que argumentem, argumentem, ací o al nostre blog, però no diga que no donem arguments, perquè no és cert.

  Salutacions cordials.

  • Salutacions i gràcies pels seus comentaris, que son arguments i que, tot i no compartir en la seua majoria, no ofenen i animen al debat. Això també afavoreix la democràcia…
   Mire, respecte als titulars de premsa, d’acord amb vosté al 100% però això val tant per al govern com per a l’oposició. Ningú no es neutral i la informació tampoc; cada mitjà de comunicació treballa per a qui treballa i jo tinc molt clar per a qui treballa, en este cas, «Levante» (sols ha de llegir vosté les notícies de portada i trobarà la tendència).
   No coneix vosté molt be el funcionament de Procarsa. Quan vosté diu que, amb el vot d’Albert el PP governa «sense limitacions» no respon a la realitat i vosté ho sap. Amb Albert, el PP governa amb majoria, sols això, i podrà fer o desfer sols allò que la llei li permeta, igual que amb presència de l’oposició.
   A més de govern i oposició, en el Consell d’Administració de Procarsa hi ha representants dels profesionals locals (els Srs. Morant i Cabrera) i no son precisament pròxims al PP (el Sr. Cabrera és un destacat militant del PSOE i el Sr. Morant també, aproximant-se després a La Rosa fa uns anys) a més de funcionaris. Tots ells fiscalitzen les decisions que allí es prenen.
   A més, TOTA la oposició, estiga o no en eixe consell, forma part de la Junta General i TE ACCÉS A TOTA LA DOCUMENTACIÓ SOBRE TOTS ELS ASSUMPTES I DECISIONS. Igual que vosté també pot accedir, ja que son públics. Com veu, els mecanismes de control de la societat asseguren transparència total. Cap opacitat, cap oscurantisme… no pot ser d’altra manera amb tota la gent, de diferents tendències, que forma part del Consell.
   I vosté hem dirà, «aleshores, perqué no deixen entrar a l’oposició?». I jo interprete molt clarament que això te únicament una interpretació en clau política. I li torne a dir, i vorà com encerte, que l’oposició estarà ahí i que pense que el Bloc no estarà perque l’equip de govern sap perfectament per a qué vol estar el Bloc, i no és per a col·laborar, sinò per a fer punts i prou.
   Li explique molt clarament allò que he volgut dir. Que vostés reclamen una democràcia que no son capaços de reconèixer. «Les lleis les fan ells». Les lleis les fa el Parlament (de forma més pròxima, el govern municipal) amb tota la legitimitat que els han donat els vots dels ciutadans i jo crec que això val, amb totes les imperfeccions que de segur compartiré amb vosté.
   El sistema democràtic te moltes errades, d’acord, però de moment és el millor que tenim i d’acord, es pot i es deu millorar. I jo pense que, lamentablement, s’avançarà molt poc en això i li dirè la raó: perqué la millora del sistema bascula especialment en la responsabilitat individual dels ciutadans (per a fer-se presents, per a participar…) i jo no crec que, la gran majoria, sigam responsables.
   Mire vosté el Forum de participació ciutadana de Carcaixent: publicitat, radio, revistes…15 participants. ¿Creu vosté que els ciutadans van a exercir, dia a dia, tots els dies, eixa participació constant i eixe esforç individual per fer-se presents, opinar, discrepar, mullar-se en definitiva en la vida pública?. Jo no.
   I per finalitzar… tampoc el 15-M acabarà sent un exemple: quan la cosa s’ha allargat, han passat les eleccions i ha vingut l’estiu…liquidat. Ja vorà com es reactiva en les generals… per tornar a desunflar-se després. No ha funcionat el sistema assambleari (imagina vosté que bonic i que poc funcional serien assamblees de 40 milions de persones?), ni la canalització de les propostes quan ha hagut de concretar-les.
   Per això tenim el que tenim. Per que, de moment, és la millor cosa que hem trobat. Però, d’acord, ho hem d’intentar, no hem de deixar-ho passar… cadascú des d’on estiga i com millor sàpia.
   Segur que vosté és més jove que jo!. Ja, ja, ja… de joves som així de reivindicatius… de més majors ens embolica això que vostés diuen «el sistema» (ja vorà com vosté també es deixa embolicar) però sempre ens queda una espurneta d’allò… Segurament per això es comença sent d’esquerres i es segueix sent de dretes (encara no sé com s’acava)!.
   Salut amic i disculpeu tots el sermó. Es que hui tinc un poc de temps i ganes…

 7. eres molt prepotent y compartisc aixo de pedro eres un llestet les faltes d´ortografia son aixo de meny el que importa es el comentari

 8. Respecte la teua opinió, però no hi ha prepotència. Hi ha una opinió argumentada. A banda de desacreditar i faltar al respecte què opines del fet que se deixe fora d’un òrgan de direcció d’una empresa pública als representants de la meitat de Carcaixent? (en valencià, la preposició és i, no «y». Això duu accent obert, i el verb «ser» duu accent quan poses «són això» i «és el comentari») no és per prepotència, és per informació, des del respecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here