Arriben a Alzira els xiquets saharauis que passaran l’estiu gràcies al programa Vacances en Pau

0
232

Un dotzena de xiquets i xiquetes procedents dels campaments de refugiats de Tindouf han arribat, a principis d’esta setmana,  a Alzira per passar l’estiu amb families d’acollida gràcies al programa Vacances en Pau que promou, entre d’altres, l’Associació Amics del Poble Saharaui de la capital de la Ribera.

Un programa amb el que colabora activament l’Ajuntament d’Alzira que sufraga els billets dels menuts saharauis així com l’Hospital de la Ribera, on a partir de demà divendres seran sotmesos a analítiques i revisions mèdiques.

El pròxim dissabte dia 9 comencen ja les activitats organitzades per fer agradable la seua estada a Alzira i altres poblacions de la comarca, amb un partit de futbol que disputaran a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar, a partir de les 19,30 hores.

Mentre el pròxim dimecres dia 13 es farà la tradicional recepció a l’Ajuntament d’Alzira a càrrec de les autoritats municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here