Un benjamí del Ciutat d’Alzira fitxa pel Levante i un porter aleví està a prova en el València

0
195
Salva Domènech i Jonathan Blay

L’escola del Ciutat d’Alzira comença a donar els seus fruïts i així el jugador del Benjamí A, Salva Domènech, acaba de fitxar per la UD Levante després de destacar en el seu equip durant les últimes temporades.

Salva, que juga de migcampista, no és l’únic jugador del Benjamí pretés pel conjunt granota, però els pares d’Alex i Leonel han preferit que els seus fills continuen, pel moment, formant-se en este club alzireny. Tots dos també son seguits pel València i el Villarreal.
D’altra banda el guardameta de l’aleví A, Jonathan Blay, ha cridat l’atenció del València, equip amb el que ha jugat este estiu dos tornejos i on el porter del Ciutat d’Alzira ha fet destacades actuacions sense que encaixara cap gol.
Segons el director esportiu, Pepe Casado, el tècnic valencianista, Enrique Vila «ens ha manifestat que farà un informe molt favorable, tot i que la decissió definitiva no depén d’ell».
Amb anterioritat, altre guardameta, Cristian Ahulló, també va donar el salt del Ciutat d’Alzira al València.
El president del club, Xavier Espanya, s’ha mostrat «molt satisfet» perquè «grans clubs com el València i el Levante s’interessen pels nostres jugadors donat que això significa que els tècnics i el director esportiu estan treballant molt bé la cantera local».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here