Enrique Montalvá pretén habilitar un gran mirador en el santuari de la Muntanyeta d’Alzira

0
409
Vista de la muntanyeta i el santuari del Lluch.

Un dels objectius primordials que s’ha marcat el responsable de l’àrea d’Urbanisme, Sostenibilitat i Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira per a esta legislatura, és el de potenciar la Muntanyet de Sant Salvador, així com el seu entorn. El regidor Enrique Montalvá ha manifestat que “en estos moments s’està netejant la muntanya, s’està duent a terme la poda de la muntanya baixa i la sega d’espècies invasores. Una primera fase que anirem completant, a poc a poc, al llarg de tota la legislatura que tenim per davant”.

L’edil ha afegit: “El nostre objectiu és clar, volem potenciar la Muntanyeta de Sant Salvador i el seu entorn. S’han fet moltes coses durant esta legislatura, com la instal·lació de la zona de jocs infantils i diferents repoblacions en la pujada a la montañeta, però volem completar el treball realitzat. Posar en valor tot l’espai, així com la muntanya que envolta l’esplanada. Tenim intenció de millorar el reg de la zona per a poder realitzar també un projecte contra incendis”.
A més, des de l’Ajuntament d’Alzira, es pretén arreglar la part posterior del Santuari, acabar les parets i situar un gran mirador que convide a contemplar el paisatge, al relax i a la concentració.  Montalvá ha conclòs: “Traslladarem a la Consellería i a la Diputació qualsevol tema que siga susceptible de rebre subvencions per a recuperar al 100% el valor d’este parc forestal del que expliquem a Alzira”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here