270 xiquets participen en la Escola d’Estiu d’Alzira, 26 més que en 2010

0
204

La XXVII Escola d´Estiu d’Alzira ha tingut, enguany, un gran èxit de participació, amb un total de 270 xiquets/as inscrits/as. A causa de la gran demanda i acceptació s’han augmentat en 26 les places, respecte al passat any, per a intentar donar cabuda al major nombre possible de participants. Recordem que la Escola d’Estiu d’Alzira se celebra del 4 al 29 de juliol en el col·legi Ausiàs March i va dirigida a xiquets a partir de 3 anys.
“L’Ajuntament d’Alzira és conscient del necessàries que són este tipus d’activitats, tant per als xiquets, per tot el que aprenen i els beneficis d’interrelacionar-se, així com el poder donar-los un respir als pares que treballen i als avis que han de fer-se càrrec dels néts durant la jornada laboral. Per açò i, malgrat la situació econòmica actual, hem cregut necessari no solament respectar el nombre de places sinó augmentar-les en 26”, així ho ha manifestat la regidora de Joventut, Ana Alarcón.

L’Ajuntament, com cada estiu, organitza la ja tradicional Escola d´Estiu d’Alzira. Una Escola d’Estiu que enguany compta amb 22 monitors titulats, 4 monitors en practiques del curs de monitors de temps lliure, 2 monitors en practiques de Magisteri Infantil i 3 monitors becats per la Diputació de València, per a un total de 270 xiquets inscrits.  Alarcón ha matisat: “El Consistori procura que l’Escola d’Estiu tinga cada any més i millors continguts, perquè siga més enriquidora i educativa per als joves i xicotets de la localitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here