Els amants del senderisme poden disfrutar el divendres d’una marxa nocturna a la Casella

0
353
La Casella

Els amants del senderisme, d’Alzira i de la comarca, tenen una cita aquest divendres, 8 de juliol, amb la celebració d’una marxa nocturna per la vall de la Casella. L’eixida serà a les 21 hores des de la Plaça del Regne. Els senderistes que participen de la marxa han de portar aigua, botes de muntanya, llanterna i un entrepà. Tot aquell que vulga formar part d’aquesta marxa nocturna ha d’acudir al Centre d’Informació Juvenil (Casa de la Cultura) a inscriure’s. El preu és de 3 euros i l’edat mínima per a participar és de 14 anys. L’horari del CIJ és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, el telèfon per a més informació és el 96 241 74 07.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha manifestat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira oferim una gran quantitat d’activitats d’oci per als nostres joves. Amb esta marxa nocturna es dóna l’oportunitat, a aquells apassionats del senderisme, a visitar un dels nostres Paratges Naturals per excel·lència i descobrir el seu paisatge nocturn”. L’edil ha afegit: “Una alternativa a l’oci de la nit del divendres que segur tindrà molt èxit. Anime a tota la ciutadania alzirenya a participar d’esta activitat que segur no els deixa indiferent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here