Crespo perd la primera votació en l’Ajuntament de Carlet

0
356
Mª Josep Ortega (Bloc)

Prompte ha començat a notar-se el canvi en la correlació de forces en l’ Ajuntament de Carlet després de les últimes eleccions municipals. En el primer Ple l’alcaldessa  ja ha perdut la primera votació a causa de l’absència d’una regidora.  El Ple no ha aprovat la candidatura del PP a la Mancomunitat de la Ribera Alta, que haurà de votar-se en una nova  sessió plenària, segons un comunicat de Bloc-Compromís.

La portaveu de Bloc-Compromís Maria Josep Ortega ha manifestat que “l’alcaldessa encara no és conscient que les coses han canviat considerablement i que dels tres regidors de  diferència que abans tenia el PP amb l’oposició ara s’ha quedat només amb un.

Ortega ha declarat també que “la sra. Crespo continua com si res no haguera passat i es nega a fer una reunió amb el primer grup de l’oposició, l’únic grup polític que ha crescut en les últimes eleccions”. “Aquesta negativa” –ha continuat Ortega- “és un menyspreu cap als milers de ciutadans que han donat el seu suport al nostre grup polític i mostra ben a les clares que l’alcaldessa no ha pres nota del missatge de la coiutadania de Carlet”.

La portaveu de Compromís ha conclòs dient que “el nostre grup continuarà treballant per portar a terme les millores necessàries per al nostre poble, a pesar dels obstacles i els menyspreus constants d’una alcaldessa en la part final de la seua carrera política”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here