Vicent Serra que estiguè en vaga de fam a Alzira ja veu la llum al final del túnel

0
368
Vicent i la seua dona Esther
Esther, Vicent i Carles Aranda

Vicent Serra, el jove obrer que va protagonitzar el passat mes de maig una vaga de fam a les portes de l’Ajuntament d’Alzira, comença a veure la llum al final del fosc túnel en el que s’havia clavat la seua família.

La seua vivenda torna a contar, de nou, amb llum elèctrica i aigüa potable, la seua dona, Esther, «cuida d’una dona internada a l’Hospital de la Ribera» i Vicent ha vist prorrogat, durant sis mesos, el seu subsidi de desocupació i, fins i tot, «m’han promés que en breu em faran un contracte de treball».

Vicent diu que no pot desvetlar l’empresa que el contractarà però vol expresar el seu agraïment més sincer  cap a les persones i entitats que estàn ajudant-lo a ell i la seua família; «per a aquells que criticaren Carles Aranda i el partit Compromís per pagar les ulleres dels dos fills que les necessitaven, durant la campanya electoral, he de manifestar que gràcies a este regidor he recuperat la llum i l’aigüa de ma casa perquè ell ha pagat personalment els rebuts que debia a Iberdrola i a l’empresa de les aigües potables.»

L’obrer de vila i pintor en l’atur es desfà en elogis cap a Càritas de la parròquia de Sant Joan, » setmanalment em proporciona tots els aliments que necessiten els meus fills» així com també agraïx al departament municipal de Serveis Socials «el treball que ha fet per conseguir-me la pròrroga del cobrament del  subsidi que s’acabava en juny».

Com diu el refranyer «Déu apreta però no ofega».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here