Èxit d’assistència en el Festival fi de curs del CEM de Benifaió

0
400

 

Un centre cultural al complet. Divendres passat els alumnes del CEM (Centre d’Estudis Musicals) van oferir un gran espectacle amb la música del cine com a protagonista. Alumnes de totes les edats no van reparar a mostrar el que havien aprés durant tot un curs acadèmic. Bandes sonores tan conegudes com la de «La Vida és Bella» o «El mag d’Oz» a través de les veus del cor del CEM, les cançons de Grease, la interpretació de la famosa cançó «Hakuna Matata» del la pel·lícula «El Rei Lleó» o actuacions alternatives de grups de rock van ser alguns dels atractius. A més de la interpretació musical els assistents van poder conéixer a través de vídeo projectats en la pantalla com a directors de pel·lícules tan coneguts com Alejandro Amenábar oferien la seua visió de la importància de la música en les seqüències de les seues pel·lícules.

Una gran nit musical on es va mostrar el gran treball que el CEM du a terme durant tot un curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here