El XXIII Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira continua hui amb Teatre Albuit al Gran Teatre

0
262
Tricicle actúa el divendres

El XXIII Encontre de Teatre a l’Estiu congregarà a Alzira a amants del teatre que podran gaudir de diferents representacions dirigides a tot tipus de públic. Podem destacar com a plat fort a Clownic amb 100% Tricicle. Un Encontre de Teatre que ja és un clàssic en la localitat i que se celebrarà del 5 al 9 de juliol.

Les entrades per a les diferents representacions poden adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. També es poden comprar a través de SERVICAM, telèfon 965 11 711 7 de 8 a 23 hores o a través d’Internet www.cam.es, les 24 hores. Existeixen bons, per a totes les representacions, a un preu de 30 euros.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat: “Un any més arriba el tan desitjat Encontre de Teatre a l’Estiu que es duu a terme amb gran èxit, any rere any, en la localitat. Una trobada en el qual actors de primera fila es donen cita a Alzira per a oferir una programació variada amb espectacles molt diferents per a arribar a un major nombre de persones. A més, cal destacar, que durant la celebració del mateix, es donarà a conèixer el guanyador de l’IV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca. Anime a tota la ciutadania d’Alzira i de la comarca a gaudir amb les diferents representacions i activitats que es desenvolupen amb motiu d’aquest Encontre de Teatre”.

XXIII Encontre de Teatre a l’Estiu

Dimarts, 5 de juliol
19 hores. Claustre Casa de la Cultura. Teatre Familiar. Engrata Cia. de Teatre presenta “Màgia Clown Humor”.
22:30 h. Gran Teatre. Taiata Dansa presenta, Dansa de Cambra. 6 euros.

Dimecres, 6 de juliol
22:30 hores. Claustre de la Casa de la Cultura. L’Horta Teatre presenta Eufòria. Espectacle en valencià. 6 euros.

Dijous, 7 de juliol
22:30 h. Gran Teatre. Teatre Albuit presenta, En Conserva. 6 euros. Espectacle en valencià.
Previ a l’espectacle es farà públic el veredicte del VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca.
Nit perdulària a la matinada.Claustre de la Casa de la Cultura. Purna Teatre presenta “Cuses de Pau”. Espectacle en valencià. Entrada lliure.

Divendres, 8 de juliol
22:30 h. Gran Teatre. Clownic amb 100% Tricicle. 10 euros.
Nit Perdulària en el Claustre de la Casa de la Cultura. Stres de 4uatre presenta SNIF, SNIF (mihijodebutaenescena).Espectacle en castellà.

Dissabte, 9 de juliol
22:30 h. Gran Teatre. Yllana presenta Sensormen. 10 euros.
Nit Perdulària en el Claustre de la Casa de la Cultura. Concert de clausura del Encontre de Teatre a l’Estiu a càrrec de Limbotheque amb la presentació del disc “The way, the wind, the van…”. Entrada lliure

Altres activitats que es realitzen durant aquesta Trobada de Teatre són una Jornada- Seminari titulat “Teatre en JOC: amb la infància SÍ es juga: la importància de l’escolta i comunicació quan es treballa amb la infància”. Aquesta activitat es desenvoluparà el divendres, 8 de juliol, de 10:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 19:30 hores en la Casa de la Cultura. Organitza Engrata Cia. de Teatre. També es durà a terme un taller “La ComincAcción i el paper del educACTOR”. Del 9 al 12 de juliol. Els professors encarregats de desenvolupar el taller seran Joaquín Blix, terapeuta del joc i expert en infància, asñi com José Carlos Soto, clown i director de Engrata, companyia especialitzada en teatre per a la infància.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here