Oreto Segura:»El Cotif ha anat a menys i ara desperta controvèrsia entre els veïns de l’Alcúdia»

0
229

Oreto Segura Fayos (L’Alcúdia, 1987) apenes porta cinc mesos en política i ja és diputada provincial i portaveu del grup municipal del PP a L’Alcúdia. Llicenciada en Dret, «per vocació», considera que esta professió guarda semblança amb la política «perquè és una manera d’atendre i escoltar a la gent amb la fí d’ajudar-la».

Era simpatitzant del PP però no havia pensat en la política fins que » només acabada la carrera, em vaig assabentar que el partit buscava gent jove per a la candidatura i no m’ho vaig pensar dos voltes donat que em veig capacitada per afrontar el repte».

En el mes de gener, d’enguany, es feia el carnet del PP i tan sols quatre dies després es veia encapçalant la llista dels populars a L’Alcúdia per enfrontar-se al PSOE més fort de tota la comarca.

Pocs donaven un euro per la jove llicenciada, però ella espabilada i ambiciosa no feia cas a la gent del poble que li deia «Oreto està molt difícil» i, sense més responia «reconec que és un repte molt complicat per la meua edat i perquè porte pocs mesos en política».

He fet història

Ara es mostra molt satisfeta per «haver fet en història» en el seu poble al aconseguir set regidors i sobre tot trencar, per primera vegada, la majoria absoluta dels socialistes. És considera una persona «molt positiva» que té ficada entre sella i sella un objectiu molt clar «la meua meta és aconseguir l’alcaldia de L’Alcúdia». Ho va dir, sense fer cap titubeig en una taula reservada d’un reconegut restaurant de L’Alcúdia.

Oreto és una autèntica fans del seu poble «no el canviaria per ningú» assegura per a continuació reconèixer que «tots els alcaldes de L’Alcúdia han fet, en línies generals, coses positives per este municipi».

El Cotif desperta controvèrsia

Quan siga alcaldessa avança «mantindré el Cotif però escoltaré la veu del poble perquè este torneig ha anat a menys i, ahores d’ara desperta certa controvèrsia entre la població».

Li agrada la Fira Gastronòmica i confesa que «lan mantindré donat que és un bon aparador de cara a l’exterior».

El que no li agrada és la falta d’escoles taller, «els joves de L’Alcúdia es veuen obligats a formar-se en Alzira ó Carlet» i recorda com l’any passat «al voltant de 300 persones s’apuntaren a cursos de formació a Carlet».

Oreto Segura encara desconeix l’àrea de la diputació que el president, Alfonso Rus, li asignarà. Diu que li dona igual i és mostra agraïda «per a mi és un orgull i satisfacció que m’haja elegit diputada provincial». I clar al seu  benefactor li tira tota mena de floretes  «admire a Rus perquè ha demostrat ser molt llest i molt bon polític». De segur que si continua així a la nova diputada de L’Alcúdia li queda un llarg i fructífer recorregut al sí dels populars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here