La mostra La Nova Pell de Venus bat rècords de visites a Algemesí el passat mes de juny

0
312

La Sala d’Exposicions d’Algemesí del Casino Liberal ha batut  rècord de visites durant aquest mes de juny amb motiu de l’exposició La nova pell de Venus, una selecció de les millors obres de Felipe Santamans que donen testimoni de la seua condició de mestre indiscutible del realisme contemporani i de la tècnica del pastís. Fin avui ha estat visitada per més de 7.000 persones, la qual cosa supoa una mitjana de 250 per jornada i és per això que l’Ajuntament ha decidit ampliar el període d’exposició fins el pròxim 15 de juliol.

La mostra va ser inaugurada  el passat 26 de maig de mans de l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, i del regidor de Cultura, Gabriel Palop. A aquesta assistència massiva de públic cal sumar les visites guiades a grups i col·legis que han pogut aproximar-se a la història de la pintura realista espanyola a partir de l’obra de Santamans.

Per açò, l’Ajuntament d’Algemesí ha decidisc ampliar el període d’exposició fins al pròxim 15 de juliol en un horari de matí, de dilluns a divendres d’11 a 14 hores, amb la finalitat de rebre les visites del públic general i dels xiquets i joves de la Escola d’Estiu, en un context didàctic per a iniciar-se en els conceptes del naturalisme i el classicisme en la pintura.

“La mostra permet inculcar als més xicotets el valor per l’art dels museus, un primer contacte amb les obres dels grans mestres Velázquez, Tiziano, Goya o Ingres i una aproximació a les tècniques de la pintura reflectides en la magnífica obra de Felipe Santamans”, explica el regidor de Cultura, Gabriel Palop.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here