La IV edició d’Algecampus arranca a tota velocitat i amb les places cobertes

0
267

Esta vesprada ha sigut inaugurada la quarta edició d’Algecampus, una acampada de joves aficionats als jocs en red, l’informàtica i tot el relacionat en el mon virtual que es realitza al pavelló cobert Nou d’Octubre. Només arrancar ja té pràcticament totes les places cobertes, ja estan tots i totes els participants davant els seus ordinadors jugant, descarregant i cercant tot el que els interessa, tot per aprofitar els 100 megues simètrics que aquest any es poden gaudir.

L’alcalde d’Algemesí, Vicent García, amb alguns concejals i la directora general de Joventut, Belen Hoyo, han fet un reconeixement de les instal.lacions i de les darreres tecnologies que els participants s’han portat de casa  per passar aquest cap de setmana.
A més de gaudir del que més els agrada, compartint totes les novetats aquests joves de tot arreu estaran acampats al voltant del pavelló, d’aquesta manera poden aprofitar tot el temps destinat a l’Algecampus 4.0 ja que tenen on dormir a apenes 5 metres.

Amb inscripció de 15 euros a mes de la plaça, el dret d’acampada, i entrada a la piscina coberta que està al costat durant el cap de setmana, els participants d’aquest any poden jugar amb el simulador de motos de carrera i fer competicions amb els monitors i els jocs habilitats a l’ús. Així doncs, alguna coseta per picar i beure, les tendes per a dormir ben a prop i banda ampla sense interrupcions, l’algecampus ha començat el compte enrrere.
Durant el cap de setmana, Riberaexpress, donarà compte de les diferents activitats, com per exemple el curs d’aerografia, les xerrades de l’organització Controla Club ó la xerrada de overclocking, entre d’altres.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here