Plats per cuinar /Opinió: Diego Gómez

4
240

No pretén aquest article ser una crònica de l’esdeveniment públic i democràtic per excel·lència, sols unes xicotetes reflexions per a obrir boca, amb l’aperitiu de l’acte de debat i participació per excel·lència dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat. Una mica enganyós el Ple d’ahir. D’entrada acord i respecte en la lectura del manifest per les morts produïdes com a conseqüència de la violència de gènere. Però després molts temes sense transcendència i debat polític: dacions de comptes, designacions, nomenaments,… Poc de forment.

Fent una comparació cuinaria, en alguns punts es va posar una miqueta de condimentació i salsa saborosa, que no picant. La preocupació pels contenciosos administratius (actualment 5) que l’ajuntament té en el famós PAI de Vilella, amb una estratègia jurídica si més no silenciosa, quan el cap d’urbanisme i dels serveis jurídics de l’ajuntament ocupen el seu càrrec de forma interina. També una miqueta de guarnició blavenca i d’un fort olor en la moció de despatx extraordinari del grup popular sobre la taxa de tractament del fem.

Una llàstima de celebració participativa. La nostra alcaldessa no va voler posar damunt de la taula dos dels plats forts de la vesprada. La modificació d’obres en el polígon industrial el Pla, amb la insostenible proposta d’augmentar l’altura de construcció a 30 metres. Proposta d’impacte ambiental i desfeta paisatgística del nostre entorn agrícola per a posar-nos monstres com el magatzem inacabat d’una empresa comercial coneguda al costat de l’autovia entre Massalaves i Alberic. Sembla que l’alcaldessa no tenia tots els ingredients damunt la taula.

L’altre plat, es va quedar al congelador. La moció conjunta de l’oposició en referència al suport a l’ensenyament en valencià, i a la necessitat de consens entre la comunitat educativa i la Conselleria d’Educació a l’hora de construir un nou model de plurilingüisme al nostre sistema educatiu. Llàstima, el posarem al forn, mai millor dit, el pròxim ple de juliol. Temps hi haurà per a repassar la recepta senyora alcaldessa i preparar-la amb la seua ajudant de cuina la regidora d’educació.

Després d’aquestes dues omissions, puc entendre la cortina de fum de l’equip de govern mitjançant el seu tinent alcalde, amb el seu rampell en defensa de l’església catòlica en la moció conjunta de tota l’oposició per afavorir la llibertat sexual per a gais i lesbianes. Tot un postre revolutum. Ah! i recordar que a les Corts Valencianes tenim un diputat de Compromís que ha reconegut la seua homosexualitat. Què fem, paelleta o calderet?

Diego Gómez

Regidor de la Coalició Compromís per Alzira

4 Comentarios

  1. ¡Otro que se opone al progreso y la industria como Carles!
    ¿También va a querer adosados en Tulell ahora que ya conocerá a gente con parcelas allí?

  2. si todos los de compromis son iguales que dios nos pille confesados por que nos son unos dictadores ,por quieren quitar lo que no les gusta a ellos sin contar con las creencias de mucha gente

  3. en vez de preucuparse por cosas inportantes para en bienentar de los ciudadanos ,solo hacen que sacar tonterias

  4. A veure comentaristes anterios, Parleu de preocupacions ciutadanes?qui vosalatres?permitiume que hem riga,va per favor la senyoreta o senyora ja per l’edatt d’educacio,no te ni idea del ja nomenat carrec,no sap preocupar-se per la importancia i la necessitat de l’educacio publica, i bueno ja ni parlar del valencia, alguna vegada leu sentit parlar amb la nostra llengua,una persona amb aquest carrec deuria de coneixerla i saber parlarla pero clar per a que, ella te prou ja en ferse la permanent diaria i que la conviden a sopars o paella als colegis britanics que envolten la ciutat i privats per suposat, a caldria saber si sap parlar igual l’angles com domina el valencia.. Seria bo de vore.jo com a mestra m’avergonyisc de la representat d’educacio q tenim,elena a vore si pa l’altra agafes altra de mes competent…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here