L’Ajuntament d’Alzira ret homenatge a 15 professors i mestres que es jubilen

1
460
La regidora d'Educació amb els mestres jubilats

L’Ajuntament d’Alzira va celebrar ahir l’acte d’homenatge del personal docent que ha exercit la seua professió a Alzira i que han aconseguint la seua merescuda jubilació. Un total de 15 professors i mestres van rebre la Insígnia de Plata de la Ciutat d’Alzira com a homenatge al seu treball docent realitzat en la localitat. Un Quartet de Saxos del Grup de Càmara de la Societat Musical d’Alzira es va encarregar d’amenitzar l’acte.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, els va imposar la insígnia de plata de la Ciutat als 15 i els va expressar el seu agraïment públic “per contribuir a fomentar l’educació de nombroses generacions i per apostar per un futur basat en l’educació, la formació i la cultura”. Aquests 15 professionals de l’ensenyament han fet classes en col·legis i instituts. Els professors dels col·legis que van rebre el reconeixement han sigut Salvador Julian del CEIP Alborxí, Mª Luz Chisvert, Joan Guitart i Bernardo Garrigues del CEIP Ausiàs March, Antonia March, Maria José López, Elvira Palop i Paqui Pellicer del García Lorca, Rosa Rubio del Federico García Sanchíz, Francisca Furió del CEIP Luis Vives i Milagros Mora de l’Acadèmia Xúquer.

També va rebre un homenatge Valeria Vidal del Centre d’Educació Especial Carmen Picó. Així com els professors d’institut, María del Socors Isabel Montalvá de l’IES Núm. 4, Bernat Palacios de l’IES Rei en Jaume i Constantino Santamaría del Centre Integrat Públic de Formació Professional Luis Súñer.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here