La barriada de Sant Joan d’Alzira celebra la festa de Sant Pere

0
390
Festers i clavaris junt a Sant Pere.

Este cap de setmana s’ha celebrat la festa de Sant Pere a Alzira, que va començar el dia 23 de juny amb l’obertura del Dosser pels clavaris Antonio Pastor i Milagros Boluda . Han sigut dies de festa, sopars, dinars, ball i concurs de parxís i truc, en les que hem comptat amb la visita de veïns, familiars i representants d’altres festes, de la Setmana Santa i del regidor de festes. La festa finalitza  el diumenge dia 26 amb la missa i romeria per la barriada. Enguany a tingut la peculiaritat de coincidir el diumenge amb la processó del Corpus,  pel que la part religiosa va haver de traslladar-se al matí, continuant la festa fins al moment de la processó  en què els festers i festeres portant la imatge de Sant Pere van anar al carrer de les Piletes per a participar en esta rendint respecte al Corpus Christi.

La comissió de festes vol agrair la col·laboració dels veïns, de Teresita que ens ofereix sa casa, del rector de Sant Joan, de la Coordinadora de Festes i de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here