L’Alcúdia s’ompli de foc i danses en honor a Sant Joan

0
121
Foc i danses a l'Alcúdia

Dissabte passat tingué lloc a l’Alcúdia la vint-i-huitena edició de la Dansà de Sant Joan, un ball de carrer que organitza el Grup de Dansa l’Alcúdia amb motiu d’esta festivitat i que atrau una gran quantitat de públic.

La música, el foc i els balls tradicionals són els ingredients principals de la dansà que enguany s’ha concentrat en el carrer 9 d’octubre i la plaça Cervantes. El veïnat va obrir les portes, va encendre els llums i va engalanar els balcons per acollir esta festa que començà poc després de les 10 de la nit. Junt al Grup de Dansa l’Alcúdia i la seua “Escoleta”, enguany han participat balladors i balladores d’altres municipis valencians. La música anà a càrrec de l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina i la Colla La Rosca.

En total, una cinquantena de balladors i balladores feren el recorregut oferint una dansà de pas pla fins la plaça Cervantes, on s’encengué la tradicional foguera al voltant de la qual es va ballar el fandango a un ritme accelerat. L’acte va comptar amb una gran quantitat de públic, qui va poder gaudir d’una nit de festa al carrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here