Isabel Aguilar, portaveu municipal del PSOE: «Vull demostrar que els joves també podem asumir responsabilitats»

2
777

Isabel Aguilar

Isabel Aguilar

(Alzira,1988) ha aconseguit la llicenciatura en Història de l’Art al mateix temps que es feia amb l’acta de regidora i el seu partit l’anomenava portaveu del Grup Municipal Socialista.

El mes de maig del 2011 serà sempre una data històrica i inolvidable per a la joves estudiant i militant socialista d’Alzira en aconseguir dos metes molt importants per a ella.

Aguilar asegura que l’art i la política «són compaginables», la Història de l’art «és una il.lusió, des de els 12 anys m’agradava l’art i la política és una devoció».

El seu ADN polític revela una marcada influència i origen socialista, «els meus pares són socialistes però no han influït en la meua decissió de ser militant del PSOE». A sa casa acolliren «amb molta alegria» la seua elecció com a regidora.

A la política va arribar als 18 anys, edat en la que  ingressà al PSPV-PSOE local i en tan sols quatre anys ja ostenta el càrrec de secretaria local de les Joventuts Socialistes, secretaria de Formació de la Ribera i, en estos moments, es la regidora més jove que ha tingut la corporació municipal d’Alzira.

La seua elecció com a portaveu del Grup Municipal Socialista ha estat una autèntica sorpresa, el mateix Enrique Alborch, secretari local, la va proposar i l’executiva donà el vist i plau per unanimitat. En el plenari de la investidura tingué la primera prova de foc i la va passar amb nota, Isabel va formar part de la mesa per cert la regidora més jove junt la popular Mercedes Bañeres, la regidora de més edat.

Isabel és mostra segura de les seues possiblitats, «vaig a demostrar que els joves també podem asumir responsabilitats» i, per si algú té algun dubte afegix «no vaig a decepcionar als que han confiat amb mi».

Diàleg, consens i participació

El nou moviment de caire juvenil, 15-M, li diu molt «aporten noves idees, demanen un canvi de concepció i jo estic a favor de la seua crítica al sistema i a més la llibertat d’expressió que proclamen és una de les màximes del meu partit». I és més li semblen «correctes» les crítiques que fan al president del govern Rodríguez  Zapatero.

Sobre el paper que desenvoluparà ella i el seu grup al consistori local, Aguilar, avança que farà «una crítica constructiva i llògica» que «vigilarà» el govern municipal» i que la seua tasca serà «estar al costat de la ciutadania». Però explica que les seues actuacions estaran presidides pel «diàleg, el consens i la participació».

2 Comentarios

 1. Muy mal. Toda la culpa no es de Zapatero como nos habéis querido vender, la misma noche de las elecciones, cuando visteis que el PP os ganaba por el triple de votos. Habéis engañado a los votantes. Los militantes de tu agrupación se enteraron por la prensa de que ibas a ser la portavoz a 2 días de la asamblea. ¿Qué pasa con los que votamos a Alborch? Sabes perfectamente que lo teníais todo organizado de antemano. Nos habéis tomado el pelo a todos. Habéis hundido al PSPV de Alzira . Yo solo soy un simple votante pero me siento engañado y supongo que los militante más todavia. ¿Te has parado a pensar a que precio has coseguido tu puesto.
  Por cierto corre la voz de que Alborch tiene pensado dimitir para que entre Fernando Pascual, Yo ya me lo espero todo.

  • Podrían fichar Angel Sanchís en el PSD. Isabel hasta que no se «coloque» cerca de Aureliano no creo que vaya a parar en ese partido y en el PSOE ya sabéis de que van.
   El PSD podría volver a tener algún concejal, sólo con los votos de los socialistas que no están conforme con los que les representan sería suficiente para obtenerlo.
   Yo personalmente, si me decepcionase Elena Bastida, votaría a Angel Sanchís si no estuviera en el PSOE-PSPV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here