El Grup de Metalls i Percussió de la JONDE obrin hui el X Festival Spanish Brass d’Alzira

0
420

Hui dimarts la Casa de la Cultura d’Alzira serà l’escenari per a l’apertura del X Festival Spanish Brass Alzira que reuneix als millors instrumentistes de metall de l’ àmbit internacional. A banda, prestigisos professors imparitran clases al més del centenar d’alumnes que han vingut de tot arreu per a perfeccionar les seues aptituts.

X Festival Spanish Brass
Dimarts, 28 de juny
22:30 hores. Claustre Casa de la Cultura. Grup de metalls i percussió de la JONDE. 4 euros.


Dimecres, 29 de juny
Claustre Casa de la Cultura
19:30 h. Veneçuela 7/4 Ensemble. Entrada lliure.
22:30 h. Concert de Professors. 4 euros.
Dijous, 30 de juny
Claustre Casa de la Cultura
19:30 h. Brillant Magnus. Entrada lliure
22:30 h. Spanish Brass Luur Metalls, Allen Vizzutti i Albert Guinovart. 4 euros.


Divendres, 1 de juliol

Claustre Casa de la Cultura
19:30 h. Tenacious Brass (Anglaterra). Entrada lliure.
22:30 h. Banda SMA i Roland Szentpali (tuba) i Demondrae Thurman (bombardí). 4 euros.


Dissabte, 2 de juliol
Claustre Casa de la Cultura
19:30 h. Concert de Jóvens Intèrprets: Teresa Reig (trompa) i Javier Sala (trompeta).
Gran Teatre
22:30 h. Mnozil Brass (Àustria). 6 euros.

Aquesta edició, el compositor resident és Albert Guinovart i la personalitat del festival serà la Jove Orquestra Nacional d’Espanya.
Aquest event esta organitzat per la Societat Musical d’Alzira i el grup SBLM i patrotrocinat per l’Ajuntament d’Alzira, el Ministeri de Cultura, la Generalitat Valenciana i Stomvi.
La JONDE assatjant a la Societat Musical d'Alzira.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat: “La celebració del desè aniversari reflecteix la consolidació del Spanish Brass com a festival de referència d’instruments de metall a nivell nacional i internacional, impulsat per un públic realment apassionat per la cultura i la música com el alzireny. Enguany comptarem amb professors que han passat en edicions anteriors, així com amb el grup que més ha entusiasmat al públic d’Alzira: Mnozil Brass. Anime a tota la ciutadania, així com de la comarca, apassionats o no a aquest tipus de música, a participar de les activitats programades ja que és un festival de referència que no deixa a ningú indiferent”.

Arran de la celebració d’aquest aniversari, el certamen comptarà amb la presència d’alguns dels millors músics que han passat pel mateix durant tot aquest temps.

Les entrades poden adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre, en horari de dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. També es poden comprar les entrades a través de Servicam, mitjançant el telèfon 965 11 711 7 de 8 a 23 hores o a través d’Internet www.cam.es, les 24 hores. Existeixen bons, per a tots els concerts a un preu de 20 euros en general i 18 euros l’entrada reduïda amb carnet jove i jubilats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here