El Ciutat d’Alzira premià els jugadors més destacats de la passada temporada durant la seua Gala anual

0
404
Guanyadors del Trofeu Federiquet

 

Els jugadors més menuts de l'escola

En una festa presidida pel nou regidor d’Esports, Manolo Nebot i a la que va asistir també el regidor, Faustino Andújar, el Ciutat d’Alzira va entregar els trofeus als jugadors més regulars de la passada temporada, així com el Trofeu Federiquet a aquells futbolistas que han destacat pel seu companyerisme i comportament.

Jugadors més regulars:

David Pelaez i Xavi Ferrer del Prebenjamí

Fernando Albiñana i Juanjo Pardo del Benjamí B

Alexis Alberola i David Clari del Benjamí A

Adrian Andrés i Josep Vendrell de l’Aleví B

Elies Alberola i Adrià Brines de l’Aleví A

Guanyadors Trofeu Federiquet:

Guillermo Prats (Prebenjamí), José Manuel Pardo (Benjamí B), José Vicente Llorens (Benjamí A), Adrián Giménez ( Aleví B), Joaquín Lozano (Aleví A), Dani Soler (Juvenil) i Nuria Pérez (Femení).

Guardons futbol 11

 

En el fútbol 11 els guardonat foren: Jessica Gutiérrez, màxima golejadora i Joana Casas, jugadora més regular del Femení. Javi Duato, màxim golejador i Dani Lucas, jugador més regular del Juvenil. I per l’Amater, David Peris, màxim golejador i Jesús Saez, jugador més regular.

A més foren guardonats l’entrenador, Kiko del Benjamí A i el tècnics de l’Aleví B,José García i Raúl Navarro.

El director de l’escola, Pepe Casado, va conduir l’acte resaltant els mèrits i èxits aconseguits pels diferents equips al llarg de la temporada.

D’altra banda el president del club, Xavier Espanya, asegurà que l’escola “incrementarà el número d’equips la pròxima temporada després que s’hagen inscrit, ja, mig centenar de nous jugadors”. Espanya asegura que el club “recuperarà l’equip Infantil” i que “hi han moltes possibilitats de fer un Cadet i un Querubí, davant l’elevat nombre d’inscripcions registrat fins ara”.

Per la seua part, el nou cap municipal d’Esports es va comprometre a seguir “recolzant” el Ciutat d’Alzira en particular i el futbol base en general, a més de “continuar millorant les instal.lacions de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar”.

Ciutat d’Alzira FB

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here