Paula March i Maria Sanchis les noves reines per un any d’Alzira

0
559
Paula March i Maria Sanchis falleres majors d'Alzira

Paula March Borrás i Maria Sanchis Fuster ja reinen a Alzira en ser elegides  falleres majors de la capital de la Ribera per a l’exercici 2011-12 durant un emotiu acte celebrat al Gran Teatre.

Com que Paula era la única candidata de la seua categoria tota l’emoció s’ha concentrat en l’elecció de la Fallera Major Infantil, després del suspense que provoca la votació dels membres de la Junta Local Fallera, l’elecció va recaure en Maria Sanchis Fuster, una xiqueta de 10 anys que, enguany, ha estudiat i aprovat totes les asignatures de quart de Primària al col.legi Maristes d’Algemesí.

Maria, fallera major infantil de la falla Plaça La Malva en la passada edició no ha dubtat un segon en manifestar a Riberaexpress des de quan es fallera «des de que vaig nàixer» constestà. Uns instants després rebia els besos i felicitacions de sa mare, son pare, sa tia i sa iaia, que ploraren d’alegria en conèixer el veredicte del jurat.

Un tant despagades es quedaren les altres aspirants, tot i encaixar el resultat amb esportivitat; Mª del Mar Rodríguez (Plaça Germanies), Lola Martínez (Plaça Major), Tania Iñigo (El Mercat), Lorena Zayas (L’Alquerieta) i Gracia Mª Ballester (El Penalet).

El president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, després de donar l’enhorabona a les falleres majors manifestà «hui hem donat el primer pas de les falles 2011-12».

Mentre el regidor de Festes, Rafael Fita, feia referència a una nit «d’alegries i emocions» i qualificava de «valentes» a totes les candidates. I a les elegides els asegurava «mai oblidareu estes falles».

L’emotiu acte va estar presentat per la cap d’informatius d’Alzira Ràdio, Mari Carmen Cano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here