La Marxa Est dels indignats valencians abandona la Ribera

1
289

Alzira-La Pobla Llarga ha sigut la última etapa de la Marxa Est dels indignats valencians que hui abandonen la comarca de la Ribera en direcció a Madrid on el pròxim diumenge participaran en la gran concentració a nivell nacional convocada a la Puerta del Sol.

L’assamblea feta ahir, a Alzira, va estar marcada per l’acollida de la marxa que, procedent de València,  fa xarrades informatives a cada poble pel qual passen, recollint propostes, així com creant un nexe d’unió entre els indignats.
A l’assamblea es van tractar diferents temes com per exemple el Pacte de l’euro, s’analitzà la història del capitalisme a Europa i el sistema dels Estats Units amb els retalls socials actuals i veniders, entre d’altres. Al finalitzar l’assamblea es va fer un sopar conjunt  i es projectà el documental Deptocracy (Deudocràcia), un anàlisi de la crisi econònica a Grècia amb altres paralelismes.

Dani Roselló

Última assemblea a Alzira

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here