El Festival de ball a favor del poble saharaui ompli el Gran Teatre de gom a gom

0
360

Al voltant de 70 alumnes del coreógraf Frank García i del gimnàs Zentro d’Alzira han participat en el Festival de Ball organitzat a benefici del poble saharaui que ha omplit esta vesprada el Gran Teatre de gom a gom.

El ball i la dança moderna han estat els principal protagonistes d’un ample i variat programa que ha contat amb aerosalsa, funky, ballet, latino, dança del ventre, dança espanyola, cabaret i latino entre d’altres.  

«Hem fet una barreja de jazz, hip hop, street dance per apropar a la gent noves tendències culturals del món de la dança i en el que poden participar des de menuts de 3 anys fins adults de més de 50 anys», ha manifestat a Riberaexpress el director artístic i coreògraf del festival, Frank García.

El festival ha sigut tot un éxit es assistir més 700 de persones que han omplit el coliseum alzireny.

El festival  ha contat amb la col.laboració de l’associació Amics del Poble Saharahui d’Alzira. Segons la seua presidenta Gràcia Daries, la recaptació es destinarà «íntegrament a la Caravana d’aliments que tots els anys enviem als campaments de refugiats de Tindouf».

García, llicenciat en Dança Clàssica ha agraït especialment, la col.laboració de Paz Bruder, Rosa Montero i Loreto Llobregat, així com a tots als participants i al que han col.laborat en el bon desenvolupament d’este espectacle. 

Precisament una quinzena de xiquets procedents dels campaments de refugiats arrivarà a, Alzira, com és ja tradicional en estiu a principis del pròxim mes de juliol, gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de la capital de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here