Aureliano Lairón presenta el seu últim llibre «Riberencs. Hòmens i dones del País del Xúquer»

1
343
Portada del llibre

Al saló d’actes de la Casa de la Cultura d’Alzira es presentarà, a les 19 hores d’esta vesprada, el llibre “Riberencs. Hòmens i dones del País del Xúquer”, de l’historiador i arxiver municipal d’Alzira, Aureliano J. Lairón Pla, editat per la Llibreria Sant Pere de Sueca.

A l’acte participaran Rosa Sebastià, presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Vicent Borja, delegat comarcal del diari Levante-EMV  i el primer tinent d’alcalde, José Luis Palacios. El llibre està prologat per Bernat Clari, periodista i adjunt a la direcció de Levante-EMV.

1 Comentario

  1. ayyy!! si Elena Bastida hubiese dicho eso de «País del Xúquer», no quiero ni pensar como se le hubieran echado encima los leones comentaristas, pero como no ha sido Elena ni ningún concejal del PP se callan!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here