El centres de salut d’Alzira tancaran este estiu per les vesprades a partir de juliol excepte el servei d’urgències

2
332
Centre de Salut d'Alzira en Hort dels Frares

La direcció de Ribera Salut ha anunciat, mitjançant uns cartells, que els centres de salut d’Alzira estaran tancats durant les vesprades dels mesos de juliol i agost així com la primera quinzena de setembre, «deixant només el servei d’urgències del CIS» segons ha denunciat hui la coalició Compromís per Alzira.

Segons la regidora, Adelaida Pau, «no hi cap motiu que justifique aquest retall dels serveis sanitaris, escepte plantejaments purament econòmics a la recerca d’obtenir uns majors beneficis per als inversos de l’empresa Ribera Salut». Esta mercantil ha obtingut, » prop dels 2 milions de beneficis en el 2010″, asegura Compromís.

Este grup municipal ha exigit que «estiguen oberts amb normalitat i funcionant al 100% els dos centres a les vesprades al juliol i durant tot el mes de setembre. Que s’atenga a les reclamacions dels sindicats i que se substituïsca sempre el personal que està de baixa o vacances».

Compromís denuncia que els gestors d’esta àrea sanitària «no estan substituint al 100% al personal dels centres de salut que estan de baixa o eixiran de vacances, per la qual cosa la plantilla va a verure’s reduïda en un 50% segons categories». Pau ha advertit que «només la professionalitat i bon fer dels treballadors sanitaris ha impedit, fins ara, que es ressentira la qualitat assistencial dels serveis sanitaris».

A Compromís per Alzira li consta que «des de CCOO i el SIMAP s’ha vingut denunciant continuament aquests retalls de personal, les no substitucions de personal per baixes i vacances i els repetits intents de tancar elscentres a les vesprades, així com la reducció de personal mèdic i d’infermeria en les urgències del torn de matins del CSI».

2 Comentarios

  1. aixi que cobren per donar un servei, i el retallen per obtindre més beneficis i ara diran que es per culpa de la crisis. Ells que tenen assegurat el cobro, per aixo volen invertir els banc en aquest negoci. Que la salut no es un negoci.

  2. Ante este abuso por parte de la empresa que gestiona esta Area de salud, ¿Que dice la alcaldesa de Alzira?, ¿No le preocupan los intereses de los ciudadanos de Alzira, que tanto dice que defiende? Saludos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here