Bosch reapareix anunciant que la UD Alzira jugarà en Tercera División però sense revelar com pagarà el deute

1
383

El president de la UD Alzira, Pepe Bosch, ha anunciat hui, en una conferència de premsa, que es presentarà a la reelecció, que l’Assemblea de socis es celebrarà el pròxim 1 de juliol i que l’equip militarà la pròxima temporada en Tercera Divisió. En canvi no ha desvetlat l’origen dels fons amb els que pensa pagar els jugadors, abans del 30 de juny, el total de 120.000 euros  que denunciaren, per impagament, davant l’AFE. El que sí ha asegurat és que «convocaré les eleccions a la setmana següent a la celebració de l’assemblea».

«Hem treballat a destall en diferents punts per atrendre les denuncies dels futbolistes» digué Bosch qui afegí «estem en el bon camí perquè la UD Alzira continue en la Tercera Divisió».

El mandatari alzireny ha manifestat sentir-se «maltractat» per alguns mitjans de comunicació i a més ha criticat els dos posibles candidats a les eleccions de la UD Alzira, José Vicent Úbeda i Javier Giménez amb els que s’ha reunit recentment. Respecte als aspirants ha asegurat que contestà totes les preguntes que li formularen encara que ells afirmaren que Bosch «no els havia aclalrit res» i justificà la negativa a entregar-los el llistat de socis. Un llistat que «estarà a la seua disposició quan presenten la candidatura», assenyalà Bosch.

Pepe Bosch contestà, a un exdirectiu de la UD Alzira present en la roda de premsa, que a l’assemblea no podran accedir aquells abonats que no siguen socis. Per tant el dia 1 de juliol hi hauran un màxim de 100 assistents que és el número de socis censats, actualment, en la UD Alzira. L’assemblea està convocada per a les 20 hores als salons de La Gallera d’Alzira.

1 Comentario

  1. Que «geta» tiene este señor.
    Vete a casa que ya has hecho demasiado daño a nuestra UD.
    Me veo la proxima campaña jugando contra el Carcaixent en Preferente.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here