Bastidas convocarà la Junta de Portaveus una vegada al mes per que existisca un diàlec permanent

1
415

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha anunciat el seu compromís que la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira siga convocada amb periodicitat mensual amb l’objectiu que existisca un permanent diàleg entre totes les forces polítiques del municipi. La Junta de Portaveus és un òrgan consultiu que està format per l’alcaldessa i els portaveus dels diferents grups polítics municipals i en el qual, fins ara, només es tractaven assumptes d’especial importància.
La màxima autoritat municipal pretén d’esta manera dotar a este organisme municipal, d’un contintgut i dinamisme que comporte al diàleg i al consens permanent amb els diferents grups de l’oposició, de tots els assumptes possibles, per a així fer partícip a tots els representants del poble de les decisions del govern municipal. A esta iniciativa de convocar una vegada al mes la Junta de Portaveus s’uneix la voluntat de convocar-la cada vegada que es considere necessari.
Es tracta d’un dels pilars del nou govern municipal, tal com va anunciar Bastidas, el passat 11 de juny, en el seu discurs d’investidura com a alcaldessa d’Alzira per tercera vegada consecutiva. Bastidas va destacar: “L’objectiu és utilitzar tots els espais de diàleg i participació possibles, perquè tots els representants del poble puguen participar en el major nombre de decisions, en una legislatura tan difícil com la qual es presenta, marcada per la complicada situació econòmica del nostre país”.
En la pròxima Junta de Portaveus, l’alcaldessa té previst traslladar una proposta d’ocupació molt nova que s’està treballant juntament amb l’Associació Empresarial. Recordem que treballar en pro de l’ocupació i la formació és una de les bases de la política del Govern Municipal.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here