La taxa de fem d’Alzira es rebaixa 10 euros per habitatge gràcies a l’increment del reciclatge

0
341
Rebut taxa fem de l'any passat

La taxa per valorització i eliminació de residuus sòlids urbans establida pel Consorci Provincial de València i els municipis inclosos en el Pla Zonal ha experimentat, enguany, una reducció de 10,05 euros, pel que la tarifa passa a ser de 44,78 euros per habitatge.

La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega ha destacat «el treball realitzat pels funcionaris de l’Ajuntament d’Alzira en la depuració del padró fins permetre una rebaixa considerable de la taxa de fem per cadascuna de les vivendes alzirenyes» així com «la major concienciació en el reciclatge».

El departament municipal de Serveis Públics reconeix que en el padró de l’exercici 2010 «es detectaren diverses errades i omisions que ,ara, l’ajuntament ha depurat».

Així s’ha aconseguit que la tarifa de la taxa corresponent a «vivenda» siga en el 2011 de 44,78 euros, davant els 54,83 euros de l’any passat.

El major reciclatge i selecció de residuus en envassos, cartó i paper fet pels veïns d’Alzira, ha permés reduir la recollida de fem en prop de 57.000 tones i rebaixar el rebut en prop de 3 euros. Mentre que la depuració d’errades i omisions feta per l’Ajuntament ha permés la reducció dels 7 euros restants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here