Victoria García guanya el primer premi del Certamen de Contacontes «Carcaixent conta!!»

1
570

El passat dissabte 18 de juny, es celebrà la quarta edició del certamen de contacontes Carcaixent conta!!. A partir de les 19h a la Plaça del Llimeral començaren les narracions que embadaliren a gran i menuts, especialment el conte de la Capitana Tana oferit per la jove carcaixentina Victoria García, que s’alçà amb el primer premi del certamen. Com a cloenda de l’acte, el carcaixentí i membre del jurat, l’actor Xavier Learreta de la Cia., El ball de Sant Vito, contà en homenatge a l’escriptor Enric Valor -enguany que es celebra el centenari del seu naixement- la rondalla del Llop i la Rabossa. Finalment, els i les assistents que vullgueren allargar l’acte, es quedaren a sopar a la fresca amb la gent de l’organització i els i les membres de l’associació del veïnat de Les Barraques.

Ambdues organitzacions mostren la seva satisfacció per l’acollida que el poble ha fet cada any del Carcaixent conta!!, havent convertit la Plaça del Llimeral en un punt de trobada cultural de la localitat, i en una cita imprescindible per a donar la benvinguda a l’estiu, amb les vesprades d’oci i les nits a la fresca. Carcaixent conta!! està organitzat pel Casal Jaume I – Grup Arrels i el col·lectiu local del Bloc amb l’objectiu de situar Carcaixent com a referent pel que fa a la defensa de la llengua.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here