La Policia Local d’Alzira deté a tres menors com a presumptes autors de diferents robatoris en xalets

0
410

La Policia Local d’Alzira va detenir ahir a tres menors com a presumptes autors de diferents robatoris en dos xalets, situats en la partida de Vilella de la localitat. El propietari d’un dels xalets afectats va ser l’encarregat d’avisar a la Policia Local. Després de l’avís, ràpidament es van personar diverses patrulles en el lloc dels fets on, després de realitzar una batuda camp a través, van aconseguir detenir a tres menors.
Una vegada realitzada la inspecció de la zona, es va observar que havien accedit a dos xalets, forçant l’entrada, provocant diversos desperfectes i sostraient diversos efectes.
Tals efectes sostrets van ser localitzats en els voltants, pels Agents de la Policia Local, emmagatzemats en bosses de plàstic. Els menors, que van ser lliurats als seus pares, seran acusats davant la Fiscalia de Menors per presumpte delicte de robatori amb força.

El regidor de Policia, Eliseo Candela, ha destacat: “Amb este tipus d’actuacions es pretén minimitzar al màxim l’impacte dels robatoris d’habitatges particulars, un dels temes que més ens preocupen. La col·laboració de la gent és molt important, ja que gràcies al seu avís, en aquest cas, es va poder detenir als presumptes autors d’aquests robatoris. La Policia Local, gràcies a la seua ràpida actuació, va poder detenir-los i recuperar el que havien sostret dels diferents xalets”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here