Francesc Romeu diu a Alzira que el PSPV deu de «retornar a les senyes d’identitat» del socialisme valencià

1
381

Francesc Romeu amb el sopar de Ribera Socialista

El que fora aspirant a la secretaria general del PSPV, Francesc Romeu, va assistir el passat dilluns 20 de juny a un sopar-debat, organitzat per militants de base de la Agrupació Socialista d´Alzira, on es va discutir sobre la situació actual del PSPV.

 

La reunió esmentada va ser articulada per RIBERA SOCIALISTA, associació de recent creació, que pretén convertir-se en un canal de reflexió política que aperture el debat necessari per a la definició d´un nou projecte socialista. Francesc Romeu va incidir en la necessitat de la construcció d´un projecte socialista actualitzat, definit per una discussió ideològica de les bases del PSPV, i que done resposta a les necessitats reals de la ciutadania valenciana, avançant que l´esmentat projecte deu retornar a les senyes d´identitat del socialisme valencià.

En el debat que va tindre lloc es van sentir nombroses veus que demanaven la convocatòria d´un congrés extraordinari en el PSPV i una democràcia realment participativa dins del partit. El proper dijous 30 de juny l´exdiputat autonòmic i advocat Manuel Mata visitarà Alzira i debatrà amb militants i simpatitzants socialistes de la Ribera.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here