Els alumnes del PCPI de Serveis Auxiliars de Peluqueria d’Alzira organitzen una desfilada de models en l’acte de clausura del curs

0
409

El Programa de Qualificació Professional Inicial de Serveis Auxiliars de Perruquería (PCPI) d’Alzira va realitzar la clausura del curs escolar 2010-2011. Entre les activitats programades es va organitzar una desfilada en el Saló d’Actes de la Casa de la Cultura, amb l’objectiu de mostrar els coneixements professionals que han aconseguit al llarg del curs. Amb esta finalitat, es va comptar amb models, tant masculins com a femenins, els quals anaren pentinats i maquillados per l’alumnat del curs. Després, al ritme de la música van desfilar entre el públic assistent a l’acte.
Durant esta clausura, des de l’Ajuntament d’Alzira es va voler agrair la col·laboració de tots aquells salons d’estètica i perruquería que ha cooperat altruistamente en la formació de l’alumnat: Va salar Tisora, Inma Expósito, Joan Gómez, Perruquería Maite, Marta Calafat, Mónica Signes, Núria Pérez, Capritxo B, Rosa Prats i Sonia Estilisme.
Cal recordar que l’Ajuntament d’Alzira ha sigut autoritzat per a dur a terme durant el pròxim curs 2011-2012 un PCPI de Perruquería i un altre de Jardineria d’Educació Especial. Aquests programes van dirigits a l’alumnat d’edat compresa entre 16 i 21 anys, que no hagen obtingut el graduat en AÇÒ. Per a rebre més informació sobre aquest tema, els interessats han de dirigir-se al departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here